MIKI-MIKI-MIKULÁŠ…

Tiež ste si vyleštili čižmičku a celý rok ste boli poslušné/í?? Ja som musela byť! Aha čo som si v nej totiž našla:

  vianočné ponožky– už som to spomínala ale v Tescu majú tie najlepšie vianočné ponožky ever. (a ja ich mám doma už skoro všetky – ešte aj s darčekmi a cupcake-mi)

  ❤ skrášľujúce zázraky – a keď už budete obzerať ponožky mrknite aj na kozmetiku. Na všetko je totiž zľava 50%. Môj Mikuláš vie čo robí ;) (a na inšpiráciu…určite to môže byť aj skvelý darček na Vianoce pre sestru/kamošku/mamu)

   pletená rodinka – ani som nemusela štrikovať a už mám takúto výbavičku! Najhuňatejšie ponožky s brmbolcami, konečne červený (kruhový..tie sú naj) šál a šedé palčiaky (to je super slovo, že palčiaky)

  sobíkové misky – tramtadadá! milujem všetko na čom je sobík, a preto sú tieto misky top! A ananás spolu s kuracím soté z mojej produkcie tiež neboli na zahodenie.

A čo vaša nádielka??

23 thoughts on “MIKI-MIKI-MIKULÁŠ…

  1. Měla si hodně štědrého Mikuláše! :D
    Asi si musela být extra hodný:):D Já se divím, že sem vůbec něco dostala, já jsem totiž pěkně zlobivá. :D Ale dostala jsem ovoce, sušenky, sušené ovoce a krásné náušnice, které měli být k Vánocům! :D

    Like

  2. Páni, konečně nejsem jediná, která miluje takové ponožky. Já mám úchylku na ponožky s obrázkama a tak. V šuplíku bych našla tak dvoje jednobarevné a bez obrázku :D.
    PS. Můžu se prosím zeptat na cenu těch červených ponožek? Zrovna jsem dneska nějaké hledala, chci je totiž darovat babičce na Vánoce a tyto vypadají fakt teple, to se babičce bude líbit :D. Děkuji za odpověď.

    Like

  3. obrazkove ponozky su najviac!!
    inak tie pletene boli prave v akcici tak utekaj do tesca..tusim, ze vysli nejakych 5-6eur a su vnutri take prijemne ako tie hunate ponozky a tiez najteplejsie na svete. babka sa isto potesi ;)

    Like

Napíš komentár