Dáme spolu dáku šou, mejkap, šaty, šperky snov…

Nejdem začínať s tým, že moja neaktivita v posledných dňoch má svoje opodstatnenie. Ale to teda naozaj má! Bola som sa totiž skúškovať. Od pondelka do stredy v Prahe, vo štvrtok v Brne. Uf. Ale je to za mnou. Už iba v pondelok Bratislava a vo štvrtok znova do Prahy. Ale to teraz nie je podstatné! Momentálne som doma a chcem vám ukázať čo som si z tej Prahy priviezla. No odíďte odtiaľ naprázdno pri tej koncentrácií 10 háemiek (a veľa iného) na meter štvorcový. Ehm. Jasné, že som neodišla.
Dnes vám ukážem prírastky do mojej kozmetickej (mini)rodinky. Asi viete, že na make-up si príliš nepotrpím. Neviem čo sa o týchto výrobkoch hovorí vo vyšších kruhoch, ale mne vyhovujú. Zatiaľ som bola so všetkými háemkovskými kozmetickým srandami spokojná a tak som si rozšírila arzenál. Keďže môj aktuálny púder dochádza siahla som práve po kompaktnom z háemka a pribalila som k nemu aj bronzujúci a farbu na líčka. A konečne aj nové štetce. Tekuté linky mi už tiež začali vysychať, tak som si zadovážila nové a z toľkých skvelých farieb lakov na nechty som si nevedela vybrať! Nakoniec to vyhrali tieto tri. A ešte červený rúž v listovom obale.
A to vtáčikové zrkadielko spolu so super neónovou ananásovou taštičkou som musela mať tiež!!
Čiže zrekapitulujme si to. Podľa mňa je táto kozmetika úplne v pohode. Mne celkovo vyhovuje a páči sa mi aj ten jednoduchý dizajn a svieže farby (hlavne lakov na nechty a rôznych iných sránd ako sú zrkadielka a taštičky). A myslím, že aj cena je pomerne rozumná.
Čo vy a kozmetika z háemka? Máte skúsenosti? Čo (ne)odporučate? 

18 thoughts on “Dáme spolu dáku šou, mejkap, šaty, šperky snov…

  1. mám niekoľko lakov y rôznych edícií a nejaké lesky a som spokojná :) škoda, že u nás nemajú moc veľký výber :(
    sillyworldbynat.blogspot.com

    Like

  2. Takhle vedle sebe to všechno vypadá hrozně suprově ale zkoušela jsem jen ten lak z divaded a ten byl hronej nevydržel mi ani jeden den, ale tyhle laky co sis pořídila ty si hodně lidí chválí, tak uvidíme mají opravdu skvělé barvy na výběr, určitě něco vyzkouším . A ta taštička, kdybych si nedávno nepořídila novou tak bych si jí taky asi pořídila protože je opravdu funny:)

    Like

  3. to zrkadielko mam aj ja len v oranzovej ( nevedela som sa rozhodnut ktore z tych 2 si vziat :D )

    a ten rúž vyzera skvelo, akej je farby ? :)

    a z Hm kozmetiky by som odporucala aj masky, ja ich mam velmi rada su krasne a vonave :))

    Like

  4. hned som pozerala že waau, skoro kompletná kozmetika a všetko z HM! :D ale podla článku už som potom pochopila.. :D ja používam od nich len laky na nechty, kefu.. :D a mám ešte jedn rúž ale ten nenosím..takže skoro nič :D

    Like

Napíš komentár