MASAKER SVETELNÝM MEČOM…

Vyzeralo to vážne. Priam hrozivo.
Ja. On. Svetelný meč.
Nič viac. Nič menej.

Ale nebojte.
Je to džentlmen a nechal slečnu (teda mňa) vyhrať.
Bez happy end-u by to predsa nebolo ono.

Alias. Boli sme fotiť. A toto je len začiatok. Snáď sa tešíte na pokračovanie.
Myslíte, že sa to bude vyvíjať rovnako dramaticky?

18 thoughts on “MASAKER SVETELNÝM MEČOM…

  1. Jezis tady to jde fakt od deseti k peti! Mit pritele je celkem normalni vec, myslela sem, ze tohle ma byt fashion blog….

    Like

  2. skaredi ludia, skaredo obleceni, kecy trapne anudne …. o nicom… snad len o vlastnom uzasnom egu…akoze naco toto tu je?
    :-)

    Like

  3. Kočka, kašli na anonymo, len slepo závidia! Tvoj blog je skvelý, kreatívny, plný nápadov, fotky sú tiež super. Len tak ďalej :)

    Like

  4. preco si myslis ze mam prazdny zivot? :-)))) lebo sa mi to tu nepaci a aj som povedal co konkretne?
    :-))))
    akoze ak ma niekto iny nazor tak ma prazdny zivot?
    toto je verejny blog a kazdy ma pravo sem napisat ako to tu vidi

    Like

  5. Ja Ti Tvoj názor neberiem, každý má právo na vlastný názor…Ale napísať, škaredí ľudia, škaredo oblečení? Keby tvoj nároz spočíval v konštruktívnej kritike, nepoviem ani pol slova…

    Like

  6. A co som mal napisat ked posla mna su skaredi a uplne tuctovo obleceni….. fakt povedz ze by si si ich na ulici vsimol kebyze idu okolo teba ….:-))))) napisal som co vidim… sak o tom to tu je nie? je to fesn blog….. tak komentujem fesn….. dievca sa este aspon snazi ale chlapec…. mohol by zacat vlasmi napr. – nechcem sa nikoho dotknut a kebyze to nie je fesn blog tak vzhlad ani komentovat nebudem, ale je

    Like

  7. O tvoje negativne komentare nikto nestoji. Aj taky ludia musia byt, je mi ta luto clovece ale ak ti sposobuje radost ze zo seba robis blbca nech sa paci, my priaznivci tohto blogu sa na tebe radi zabavíme :). A Reb, ste strasne zlatý, drzim vam palce :)

    Like

Napíš komentár