BALÍM, BALÍŠ, BALÍME…

 V hlavnej úlohe:
Plavky.
Tie najobľúbenejšie.
Plaviek mám fakt dosť, no toto je podľa mňa najlepší strih. Už pár rokov som mu verná a nemôžem si ho vynachváliť (síce ho teraz nosia už skoro všetci – čo sa ale nečudujem..pretože je vážne naj- no tak 2-3 roky dozadu bol problém niečo také vôbec zohnať a ja som bola jedna z mála bez tých nepekných opálených čiarok;) )
 Šortky.
Či už námornícke a podobné do mesta/na večer, alebo teplákové na šport/voľný čas.
Šaty. 
Vľavo prevažne plážové. Ľahké, vzdušné. Vpravo skôr na normálne nosenie do mesta/na večer. Beriem ich celkom slušný počet. No je pravda, že toto je kus odevu, ktorý na dovolenke nosím najčastejšie (čítaj skoro stále…veď prehodíš cez plavky, ideš na pláž, zhodíš, po pláži sa osprchuješ, nahodíš iné šaty a hurá do víru noci..)
 Bordel.
A takto to vyzerá vždy, keď sa začnem baliť. Ehm…poriadkumilovnosť nebude mojou silnou stránkou.
Plavky, šaty, šortky, pár tričiek a tielok, jeden svetrík, jedny dlhé nohavice, pyžamo, spodné prádlo, nejaké doplnky, topánky a môžeme vyraziť. Čo viac mi treba na týždeň pri mori?

V podstate by mi stačili dvoje plavky, pár šiat a bola by som vybavená. K tomu vyhovujúce počasie a zďaleka by mi nič nechýbalo. No ja vždy balím radšej viac ako menej. (snáď sa raz naučím odhadnúť to ideálne množstvo)

A vy balíte akým štýlom? Máte v rukáve nejaké osvedčené tipy/triky? Sem s nimi.

 Čo z toho vyplýva? Idem na dovolenku! Konečne! Zajtra odchádzam smer Itália. Teším sa!
Takže sa tu pravdepodobne týždeň neobajvím. Vidíme sa v septembri, vážení!
Užite si posledné dni prázdnin.
Arrivederci!

P.S: Objavila som tajomstvo väčšieho formátu fotiek. Tešíte sa so mnou?

31 thoughts on “BALÍM, BALÍŠ, BALÍME…

  1. na týden k moři se balím do malé sportovní tašky (dvoje plavky, prádlo, pár triček, dvě sukně, dvoje šaty, svetřík). Jsi blázen :D. Ale máš senzační plavky.

    Like

  2. Máš toho celkom dosť,no je pravda že šaty sú na dovolenku úplne super ;)
    Uži si to tam,všetko nám foť,príď živá a zdravá! Budeš nám chýbať♥

    Like

  3. presne presne, ja som bola tiez jedna z prvych s takymi plavkami, strasne dlho som ich zhanala, lebo su super na male prsia a este aj na opalenie. a ked som ich nasla, tak mi bolo jedno, kolko stoja :D a teraz ich ma uplne kazdy…

    Like

  4. jee no to je super, uži si!! :)
    a plavky áš krásne, hlavne tie farby sa mi páčia..skoro všetky také pekné do ružova alebo proste tak do koralova.. :D

    Like

  5. aj ja som teraz v procese balenia/kupovania last minute… chcem sa zbaliť dopredu, aby som potom nebola vystresovaná :D a nemám tipy ani triky, vždy toho zbalím viac, ako budem nosiť :D

    Like

Napíš komentár