SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES

 Pred /Before:
 Poprosím fanfáry. Pretože včera som sa konečne odhodlala urobiť si poriadok v topánkach.
Čo ma to stálo síl a prehovárania!
Tiež som si konečne vyložila aj väčšinu letných modelov. Bolo na čase. Tiež si to hovorím. 
Už nebudem musieť chodiť v jedných sandálkach a žabkách (okej..tak to mohli byť nejaké dva páry z každého druhu..ale aj tak). 
Veď ja mám celkom široký výber. Len tá lenivosť – tá je sviňa. To viete, otvoriť krabicu a nájsť ich si vyžaduje nejaký ten čas a úsilie.
Ale lepšie neskôr ako nikdy.
Takže takto. S arzenálom gladiátoriek a žabiek očakávam návrat horúceho leta!
Za kladné vybavenie žiadosti vopred ďakujem.
(ešte taký menší detail…to pekné počasie by sa mohlo dostaviť hneď od utorka – narodeninový piknik. správne. vďak.)
Prejdime k veci. Celý proces (od obrovskej hromady topánok až po úhľadné rady pod stojanom na šaty) som zaznamenala a vy teraz môžete vidieť môj botník. Alebo skôr tú jeho letnejšiu (letno-jesennú teda de facto aj jarnú) časť, ktorú najviac nosím (a preto je vyložená a mám ju na očiach). Ostatné kúsky odpočívajú v krabiciach.
High-heels
Tie teda pravdupovediac nenosím práve najčastejšie. Ale stále si hovorím, že budem. A keď už tak tieto kúsky sú stále v pohotovosti. (A ako sa tak na to dívam, práve som prišla na to, že šnurovanie u mňa vedie.)
 Oxfordky
 V jarnom/jesennom období (keď je už trošku chladnejšie) najobľúbenejšia obuv. Teda hlavne tie hnedé (druhé zprava). Ale to ste si už mohli všimnúť. Teším sa na nosenie tých nových háemkových.
 Balerínky
Toto je môj favorit. Ja a balerínky. Mohla by som ich nosiť stále (teda hlavne v jarnom období…keď je už teplo na oxfordky, no ešte chladno na žabky a sandálky). Čiže aj ich zásobu mám celkom širokú (No momentálne ma najviac štve, že všetky obľúbené kúsky dožívajú. Chcelo by to novú generáciu. No bojím sa, že také dobré ako boli tieto už nenájdem. Som zvedavá.)
 Balerínky na druhú
Pokračovanie najobľúbenejších adeptov tohto druhu.
 Gumené botičky
Začalo to ružovými sandálkami minulý rok. Potom do toho prišli Melissy a ďalšie dva páry gumených baleríniek a sme doma. Tieto topánočky ma bavia. Najnovšie sú tie vpravo. Teším sa na ich vyvenčenie.
 Sandálky/gladiátorky
Moja letná obuv. Keďže s maminou máme (v podstate) rovnakú veľkosť topánok(čo je paráda – mám dvojnásobný botník) tak sa ich dosť nachádza aj v našom spoločnom botníku na chodbe. Toto sú tie čo mám u seba.
 Ostatné – Converse, žabky a ešte ďalšie balerínky
Conversy mám síce iba pár týždňov, no moja láska k nim je čoraz väčšia…že som si ich nezadovážila skôr. Ako mnohí predo mnou môžem jedine odporučiť. Žabky (poznáte niečo lepšie do horúcich dní?). A balerínky už nekomentujem.
 A ako to nakoniec vyzeralo? Moje skladovacie kapacity sú značne obmedzené, takže milované topánočky sa musia pomknúť. Toto sú tri rady pod mojim stojanom (ktoré neustále obmieňam podľa toho, ktoré páry nosím v danom období najčastejšie)Vidíte tie krabice vpravo(sú obrovské, kvetované a sú tri)? Tam odpočíva ďalšia časť obutia.
Raz budem mať botník (so šatníkom) minimálne ako Carrie vo filme! Milujem tú scénu. Ach.
Po/After:
Tak čo hovoríte na môj výber?
A aké topánky najradšej nosíte vy?
Máte nejaký premakaný systém na ich ukladanie?
A ktorý kúsok z tých mojich sa vám páči najviac?

P.S: v mojom shop-e sú nové veci a zároveň ubiehajú posledné hodiny niektorých aukcií. len aby sa nezabudlo. nakupujte (ja čoskoro určite pridám aj nejaké topánky).

28 thoughts on “SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES SHOES

  1. ja som sa zaľúbila do tých v úplne prvom výbere :) tie ružové v strede!! :D

    nechápem, prečo som ich na tebe ešte nevidela?!

    úžasňúchy :D

    Like

  2. jeeej, super zbierku máš :) ja mám tiež takú..neviem či takú velkú, ale proste tiež zbierku :D A tiež už sa mi nikam nezmestili, tak sme kúpili nový botník, taký vysoký a ten je celý celučký len môj :) Aj ked aj tam už sa len ledva zmestím.. :D ale fakt super máš výber, a tie heelsky nos častejšie, perfektné sú! :)
    a s šatníkom Carrie súhlasím, to je môj..celoživotný sen v podstate :D taký raz budem mať :)

    Like

  3. Zamilovala jsem se do mnoha z Tvých bot! :DD <3 A asi čtvery máme stejné! :) Miluju oxfordky a šněrovací! Ale samozřejmě, že nejčastěji nosím balerínky:)

    Like

  4. Odkiaľ máte všetci toľko topánok? :D Páčia sa mi asi všetky :DD Aaa len tak mimochodom, ja mám z každého druhu tak jedny okrem oxfordiek, gumených a hight-heels (z tých nemám žiadne :D)

    Like

  5. můj botník by taky potřeboval pořádný protřídění a úklid. já miluju baleríny, oxforky a celkově pohodlnou obuv a když už podpatky, tak většinou klínky :)

    Like

  6. Pááááááni ty máš ale zbírku bot! Musím se přiznat, že pár high heels mám taky v botníku a nemůžu se odhodlat vzít si je na sebe, protože vím, že mě z nich budou bolet nožky, achjo! Zatím na mě smutně koukají. Koukám, že máš taky problém s tím, že už je nemáš kam dávat :D Mám samý probém, většinu bot mám v krabici ve skříni a další mám v botníku (hlavně ty podzimní a conversky) ale minulý týden jsem si koupila dva páry v H&M a ještě je mám v tašce nooo nevím kam je dám! :D

    Like

  7. Tá tvoja zbierka je úžasná! ;) Chcem ju !
    Najviac sa mi páčia Oxfordky ;) a Conversky :D !!
    A nejako to preháňaš s tými balerínkami :DDD ale úžasné sú ! :DD

    Like

  8. Krásna zbierka :)
    Inak hneď tie prvé z High-heels vyzerajú super.
    A aj z balerínok ( čo ich príliš nenosím) by som si dokázala vybrať :)

    Like

Napíš komentár