STRIPES+JEANS+CONVERSE

Včera večer som sa ponáhľala do mesta.
Zistila som, že v sekáči už je aj tak zavreté.
Ale konečne som videla Harryho 
(Bolo to fajnové – fakt sa mi to páčilo, no najviac sa mi zafixovala scéna keď bol Voldemort ako to krvavé bábo..fuj! hnusné! :D :D )
A tak som de facto ukončila svoje detstvo s Potterom.
 Sranda aká ´mocná´ môže byť jedna kniha.
Harry bol, je a vždy bude najviac. Forever and ever.
Potom som tiež konečne ochutnala tú novú ružovú vineu.
A musím povedať, že je fakt dobrá (ako povedala kamoška ´kebyže mám zatvorené oči aj tak viem, že to čo pijem je ružové´ seriously!)
Tak skúste aj vy vo svojom obľúbenom podniku :D :D :D
No tak toto je aká reklama..mali by mi poslať zopár fliaš a aj tie donuty z Lidlu by mohli ;)
Ale späť k outfitu (späť? však o tom som sa ešte ani nezmienila! to je jedno).
Ako ste si už mohli všimnúť tento sa nápadne podobá na ten spred pár dní (s koženou bundičkou).
Počasie bolo včera v podstate podobné (pršalo, nepršalo, lialo, svietilo slnko..) a táto kombinácia mi na niečo také maximálne vyhovuje.
Rifle a konversky sú tie isté.
Zobrala som si len iné pruhované triko (i keď vyzerá skoro rovnako..toto má vzadu výstrih s veľkou mašľou..už ste ho tu určite niekedy viedli).
K tomu béžovú bundičku, ktorú som doplnila novou mašličkovou ´brošňou´ (čo je vlastne sponka do vlasov) aby to nebolo len také ´suché´ a mohla som vyraziť.
Bol to vskutku príjemný večer.
Želám vám pekný víkend!
P.S: Všímate, že sa snažím o fotky z vonku? Potom čo som si prečítala kvantum názorov a nápadov u giveaway.  Ešte raz ďakujem. Budem sa snažiť zlepšovať. Som zvedavá ako to bude pokračovať.

EDIT: už konečne pribudlo zopár nových kúskov TU (v šope) ..takže ak máte radi háčkované veci či niečo zebrované, viete kde to hľadať ;)

15 thoughts on “STRIPES+JEANS+CONVERSE

  1. mne sa pacili aj indoor fotky, bolo to take svojske a bolo to tvoje, nikto iny take nerobil :) outfit je pohocika, lahodicka :) ja som bola na HP vo stvrtok, ja som vsak zvolila trosku ine oblecenie- hadie nohavice :D

    Like

  2. ja sa o ne tiez snazim. Ale niekedy to nejde, ked nema cloveka kto odfotit ako sa prave chysta von :) Minule ma fotila kamoska a bud ma odfotila strasne zdielky, alebo mi odsekla kus hlavy a podobne… :D neda sa dat fotak kazdemu

    Like

Napíš komentár