YAY! GIVEAWAY!

 A je to tu. Už aj u mňa. Darček pre VÁS! Za to ,že ste, že sme chodíte, že komentujete, že očumujete, že ma motivujete a ženiete ďalej.
A už vás tu je momentálne rovných 400!
Wow. Strašne sa z toho teším a vážim si to.
Pre mňa to je obrovské číslo, o ktorom som kedysi ani nesnívala. Ale ono sa to naozaj stalo!
To musíme osláviť. A ako lepšie vyjadriť moju radosť než tým, že (aspoň niekoľkých z vás) obdarujem.
Je jasné, že nejakú maličkosť by si zaslúžil každý jeden, no to (bohužiaľ) nie je tak úplne v mojich silách.
A preto budú odmenení aspoň TRAJA z vás!
A čo môžete získať?
Keď som rozmýšľala, čo také by som mohla do tejto ´súťaže´ umiestniť, napadlo ma, že u oblečenia je jeho veľkosť značne limitujúca (t.j., že nie všetkým by bolo dobré), a preto som vsadila na doplnky. Veď tie môže nosiť každý bez ohľadu na čokoľvek (teda ak máte v tomto prípade oči a uši..a to dúfam, že spĺňate). 
Tak som nabehla do háemka a vybrala pre vás nasledovné veci:
OKULIARE – v dvoch farbách : buď hnedé s ako keby leopardím vzorom alebo tie isté v sivom prevedení
& NÁUŠNICE – mašličky! Ako inak. Toto bolo vrcholne nečakané, však?
Aj okuliare, aj náušnice mám tiež. Čiže pri výbere som vsadila na to čo mám rada a čo sa mi páči. Dúfam, že aj vám sa to bude páčiť minimálne tak ako mne.  Veď určite viete, že mašličky môžem v každej forme. A okuliare s leopardím vzorom som už dávno chcela. Takže ja som s týmito vecami maximálne spokojná.
Ako sa zapojiť? Je to jednoduché!
Krok prvý: Sledujte môj blog.
Krok druhý: Vyberte si jednu vec, ktorú by ste chceli vyhrať a napíšte ju do komentára spolu s vašim e-mailom.
Krok tretí: V podstate sú rozhodujúce prvé dva kroky. Teraz vám už nezostáva iba držať si palce (i keď môžete skúsiť podplatiť random.org). a dúfať, že tým šťastným budete práve vy!
Krok doplňujúci (v skutočnosti štvrtý..ale už sa to neráta): Kedy je lepší čas na to, aby som zistila čo si vlastne o mojom blogu myslíte, keď nie teraz? Takže sa uvoľnite, nechajte prehovoriť svoje podvedomie a zdeľte mi čo sa vám tu u mňa páči, čo nepáči, čo by ste privítali, čo by som mala urobiť inak…. Som otvorená všetkým nápadom aj konštruktívnej kritike. A som naozaj strašne zvedavá na vaše názory.
A aby som nezabudla. Zapojiť sa môže každý v rámci Česko-Slovenska.
Výhercov vyhlásim, keď nastane ten správny čas. Ale približne to vidím tak do konca mesiaca.
Veľa zdaru vážení!

94 thoughts on “YAY! GIVEAWAY!

  1. Pred tým než som si spravila vlastný blog som bola najmä čitateľkou rôznych slovenských a zahraničných blogov a tvôj blog som našla medzi prvými a hneď ma zaujal, najmä vďaka tvojim pravidelným príspevkom s fotkami outfitov, naozaj obdivujem a zároveň závidím tvoj “talent” nájsť v sekáčoch tak krásne kúsky a navyše si vždy prečítam aj tvoje príspevky pod fotkami (páči sa mi štýl, akým ich píšeš, akoby si sa rozprávala s kamarátkou, to je veľmi fajn:) ) Takže v tom kludne pokračuj, ak aj niečo na tvojom blogu zmeníš, určite to bude zmena pozitívna a ja nadaľej zostanem tvojou čitateľkou :)

    Určite by som si vybrala tie mašličkové náušničky :) Email: deni.semelakova@gmail.com

    Like

  2. Leopardie sivé!!

    A vieš čo, že za celé toto mojé blogové šialenstvo môžeš ty :DD. Jedného dňa som ťa nejako objavila a od tej doby to ide so mnou dole kopcom :DDD. Tvoj štýl ma baví, naučila si ma, že aj v 2handoch sa nakupovať dá a omnoho lepšie ;-). A za to môžeš zas ty. Tak si dievča môžeš gratulovať :)

    dgrechova@gmail.com

    Like

  3. šedé leopardie sú môj favorit
    katcharina@gmail.com
    Tvoj blog je moja každodenná radosť, na ktorú sa vrhnem vždy, keď prídem domov z práce apod. Si veľmi inšpiratívna! Ja oceňujem i občasné food foto a ako sa tu už objavilo, potešilo by ma DIY. Ďakujem.

    Like

  4. Mašličkové náušnice pěkně prosím :)

    Na tvém blogu mám ráda to, že si vždy krásně usměvavá, pozitivně naladěná a působíš na mě neuvěřitelně mile. Další pozitivní bodík je ten, že si slovenka a mě se strašně líbí to vaše vyjadřování :D “chvostík, gombík, napufňané..” je to strašně roztomilé :))

    L-LV@seznam.cz

    Like

  5. páčia sa mi leopardie brýle :)
    styleinsmalltown@gmail.com
    tvoj blog mám veľmi rada v tom, že často prispievaš tvojimi jednoduchými, ale veľmi peknými outfitmi, ale zas čo mi vadí je tých veľa fotiek, mne osobne by stačili dve/tri a nie desať ;) A taktiež moc nemám rada fotky “z chôdze”.
    A nakoniec: Random som podplatila ;)

    Like

  6. Ahoj, predem mockrat dekuji za to, ze umoznujes vsem tuto super akci.
    predavam velke sympatie tem rozkosnym mašlickam ale take leopardim brylim
    tvuj blog sleduji asi od konce zimy..
    musím přiznat ze nejprve me to tu nejvic zaujalo kvuli tomu, ze si neskutecne moc podobna moji kamaradce..na nekterych fotkach je to az neskutečne! ale predevsim ma zaujal tvuj styl, zpusob oblekani a take to, ze se nebojis navstivit sekáče pred kteryma ma spusta lidi predsudky. je moc prima, ze prispivas vcelku pravidelne a u kazdeho clanku muzu najit i vtipny komentar. Bud i nadale takova jaka jsi :)! Držím pěsti

    ( lena.zverin@gmail.com )

    Like

  7. 1) Tvůj blog sleduju už dlouho, ale oficiálně přes google až dnes :)
    2) ráda bych ty naušničky :)
    e-mail: KBradova95@seznam.cz
    3) doufám, že mi to vyjde.. ještě nikdy mi to nevyšlo :(
    4) tvůj blog se mi hrozně líbí, miluju posty s tvými outfity a vždycky ti to strašně sluší! Zkrátka nádhera!

    Like

  8. Ty černý brýlky jsou nejlepší:-)
    jahranst@seznam.cz
    Jinak ti nemám jaksi co vyčíst, tvůj blog je jeden z mých nejoblíbenějších, těším se na každej novej článek. Píšeš vtipně, máš krásnou “garderóbu”:-D jen tak dál! a hlavně se mi líbí, že přispíváš často:-)

    Like

  9. Leopardí brýle mám, tak by se hodily ty druhé:) A palce si držím, to je jasnéé:D
    theprincesst@seznam.cz
    Tvůj blog mám ráda, líbí se mi tvoje střeštěnost, co se psaní píše – moc mě baví nakouknutí do cizího soukromí:)) Styl máš super, sice mě občas štve, že nosíš pořád dokola ty samé kabelky nebo boty, ale oblečením to vyrovnáš:)

    Like

  10. Ahoj, do soutěže se zapojovat nechci. Na tvůj blog jsem narazila jenom náhodou díky daniaonthestreet a jenom ti chci říct, že si fakt sympatická holka, ktreá stojí nohama na zemi. Jen tak dál!

    Like

  11. Nie len ty máš závislosť na mašličkách ale aj ja takže si vyberám tie :)

    fashionismybodyguard@gmail.com

    na tvojom blogu sa mi najviac páči to, že sa držíš svojho štýlu( napr. pri pridávaní fotiek v sériách po troch, alebo v dátumoch v názve článku) a najradšej mám tvoje outfity v námnorníckom :)

    Like

  12. ..tak ja tiež skúsim šťastie (:

    mašličky zbožňujem asi tak ako ty, ale mám ich už strašne veľa, čiže by som si želala okuliare. a to tie sivé, aj keď hnedé sa mi tiež páčia, ale podobné už mám =p

    mail: kristina.demjanovicova@gmail.com

    inak na blogu by som rozhodne nič nemenila, mám ho rada taký, aký je (hlavne sa mi páči tvoj spôsob písania a štýl v obliekaní)

    Like

  13. Přála bych si vyhrát hnědé leopardí brýle!

    Jediné co se mi nelíbí je spousta fotek 1 outfitu, ale to k tobě tak nějak už patří :D

    Like

Napíš komentár