NA NUK NA NUK NA NUK

 Prázdninujem. Užívam si. Stále. Viac a viac.
Na tej prvej vyškerenej fotke sa musím smiať. Zachytil ma môj mladší brat. (pretože vždy keď mu poviem nech ma odfotí začne zoom-ovať a buď mám na fotke telo bez hlavy, alebo iba časť tela, alebo iba hlavu. Aspoň vidíte aká pri tom býva zábava, ktorá je síce väčšinou bez výsledkov v podobe uverejniteľných fotiek, ale to nevadí. No túto som si predsa len nemohla nechať pre seba. Zasmejte sa tiež! )
Inak outfit je úplne jednoduchý. Letný. Kraťasy a vzdušná tenká blúzička. Najlepšie biela. K tomu žabky a hotovo.
 Ale o inom som chcela. Viete v čom sa stávame (spolu s bratom. stále s tým mladším) absolútni fajnšmekri? Vo výrobe tých najsamlepších nanukov.  Nachystáme ovocie, Tim (už spomínaný brother) mixuje o dušu, naplníme formičky a už len vyčkávame na výsledný produkt. Mňam. Naše nanuky nemajú konkurenciu. A stále skúšame nové a nové kombinácie.
Malá ochtunávka. Nechajte si zbiehať slinky.
 1) Jahodový.
 2) Marhuľový
 3) Ananásový
A čo vy? Tiež nanukujete? Aké príchute máte najradšej? Mňa práve očakáva jeden marhuľový! Mňam. Tomu sa hovorí domáce bio mrazivé potešenie. 
Doznanukovania!

21 thoughts on “NA NUK NA NUK NA NUK

  1. Ty jenom záříš! Moc ti to sluší :) Teda ale teď jsem dostala chuť na jeden pořádný nanuk, musela jsem si vytáhnout Míšu z mrazáku :D musím mamku popohnat do ikei pro “udělátka na zmrzlinu” haha :D to pak bude teprve zmrzlinová mánie! :D

    Like

  2. tie žabky sú úplne zlaté :) a takú formičku na nanuky ako sú tie druhé dve mám aj ja, ale nejak na to kašlem :D už asi zo 2 roky som si nanuk nevyrobila.. :D

    Like

  3. S těma nanukama si mi dala dobrý tip. Děkuji.
    První fotka mě opravdu pobavila, když mě fotí bratr vypadá to podobně – radši nezveřejňuji… =D

    Like

Napíš komentár