AA

 Od značky American Apparel som ešte nič v šatníku nemala. Takisto to bolo aj s takzvanou africkou potlačou. Ale hovorím BOLO pretože pred nedávnom nastal zvrat. Medzi detskými vecami  v sekáči som zazrela túto odniekiaľ-mi-povedomú potlač, no neverila som, že by to naozaj mohlo byť to, čo myslím. A ono fakt! Legíny AA. Veľkosť XS. Paráda!
A tak už mám doma v podstate Afriku z Ameriky.
 Keď som celá natešená dobehla domov, hneď som išla gúgliť pôvodnú cenu tohto kúska látky. A prosím pekne na originálnej stránke AA predávaju tieto moje legíny momentálne za 24e. Po zľave! Z pôvodných 34e. Akože 34/24 eur za toto nič? Tak sa spolieham na kvalitu. Je pravda, že na dotyk sú vskutku príjemné.
Ale i tak ďakujem..už mám.. (a to za úúúúplný zlomok pôvodnej ceny..ha!)
 Zatiaľ som ich na sebe ešte nemala (i keď v momentálnom počasí by som ich mohla čoskoro vyskúšať), no ten vzor sa mi úplne páči. A sama som zvedavá s čím ich nakoniec skombinujem. Ale to potom určite uvidíte aj vy ;)
 A taktiež som prišla na to odkiaľ mi bol tento kúsok taký známy. Veď Rosa-Fiona ich má! A Rosu-Fionu ja rada (i keď za seba musím povedať, že kedysi ma bavila omnoho viac! akože fakt!). Kuknite TU a TU. No nie sú superské?
Inak dnes bol deň vhodný akurát tak na celodenné leňošenie, hranie Sims a jedenie.  Ale pozor! Nafotila som dosť veľa sekáčových úlovkov z poslednej doby. Veď aj toto je jeden z nich. Na veľkom článku sa pracuje. No tieto legíny si zaslúžili priestor iba pre seba ;)
Čo na ne hovoríte? Čo vy a značka AA ako taká? A africa print?

20 thoughts on “AA

  1. Sims forever! :DD
    A ty legínkyjsou úžasný. Líbí se mi i ty áčka na začátku. :DD Jsi skvělá. A Rosa-Fiona už mě také moc nebaví:/
    Jsem natěšená na sekáčové úlovky a jsem taky zvědavá jak tyto AA leggings zkombinuješ.)!

    Like

  2. neviem si ich celkom predstaviť oblečené, ale na Rose vyzerajú super… a čo sa tvojich otázok týka, ja nemám nič z AA, ani nič afrického vzoru :D ale ten vzor sa mi páči, len by som ho možno radšej v takej tej hnedej a žltej..

    Like

  3. ja ich chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
    taktooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    veľmíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!

    Like

  4. miluju Simíky! Teď to hraju pořád, když nemůžu usnout a v televizi není nic, na co by se dalo dívat.
    A tohle je jednoznačně ten nejlepší úlovek! Kdybych je někde uviděla, asi mi vypadnou oči z důlků

    Like

Napíš komentár