13/6

 V piatok som si kúpila túto bundičku. Riflovú. Už asi štvrtú. Ale za ten peniaz ju tam predsa nenechám. (a pritom takúto som ešte naozaj nemala..jedna je svetlá, ďalšia s perlami a tá posledná je iba také krátke bolerko) A táto mi príde úplne dokonalá. Padne mi ako uliata, má trojštvrťové rukávy… no nie je to skvelá kúpa? (Odpoviem si mile rada aj sama..JE!)
V sobotu som ju skamarátila s touto brošňou (ktorá doteraz čakala na to pravé miesto) a náramne ma to baví. Odvtedy sa s touto dvojkou kamarátim aj ja.
 Dnes ráno som poriadne nevedela čo na seba. Jedno sa mi nepáčilo, druhé bolo príliš tenké, v ďalšom by mi bolo zima, na pruhy som náladu nemala, béžové nohavice vyzerali ako pyžamo, to modré tričko nebolo to pravé, šortky boli príliš krátke, rifle príliš dlhé, jedna sukňa priúzka…a tak som asi desať minút stepovala pred skriňou iba v spodnom prádle.
 A musím povedať, že niečo takéto sa mi nestáva veľmi často. Inokedy už mám nejakú tú predstavu…alebo jednoducho otvorím skriňu a už to ide. Pravidlo KAV poznáte? (kuknem a vidím..predsa!) No dnes som bola nejako bez nálady….fakt sa mi asi nič nepáčilo..až som z toho bola nervózna. No táto sukňa ma zachránila. A už spomínanú bundu som musela hodiť navrch aj keby čo ;)
A nakoniec to dopadlo podľa môjho názoru celkom príjemne. No čo nie je už také príjemné je to čo sa musím dnes naučiť. Chémii zdar! A tej francúzskej dvakrát! Už aby bol piatok.
Veď ja si kľudne poobede zafrčím do mesta, do sekáča, do knižnice, na míting s kamoškou, potom na nákup..ako keby sa nechumelilo. Ale už naozaj. Hor sa do kníh. Držte mi palce. Vravím vám, že zajtra to bude viac než potrebné.

24 thoughts on “13/6

Napíš komentár