6/6

Dnes som sa vystrojila do krásneho/letného/slnečného/teplého dňa. Veď ráno naozaj bolo 22 stupňov a slnko odušu svietilo. Takže kratučká sukňa a ľahká priesvitná blúzka to istia. K tomu nové žabkoidné sandálky (ktoré ašpirujú na post tohtoletných favoritov) a môžem vyraziť.
 Krásny letný deň to aj bol. ASPOŇ chvíľu. Doobeda. Potom som už len spoza školských okien pozorovala tie zbiehajúce sa mračná a následnú búrku. Veď vôbec som neprifrčala na bicykli!!  (podotýkam ráno ešte s lúčmi slnka vo vlasoch…a zopár učiteľov, ktorí neviem-z-akých-dôvodov boli zoskupení pred školou komentovalo v pozitívnom zmysle slova moju -citujem- ´elegantnú a štýlovú´ jazdu! veď ako keby ma nepoznali.)
 Ale keby ma tak boli videli po obede! Samozrejme, že ja – elegán som si najprv vreckovečkou utrela sedlo a hor sa do sveta. Lialo ako o dušu. Dáždnik som práve dnes so sebou ako na potvoru NEmala (a to ho nosím fakt vždy!) Čiže. Vlasy sa mi lepili na tvár, sukňu som mala skoro na krku, (nielen) nohy mokré a špinavé až po zadok. Krásny to pohľad. K tomu si predstavte štýl jazdy alá  ide-kaluža-tak-zdvihnem-nohy-čo-najvyššie-aby-som-sa-toľko-neošpliechala. Baviť sa museli asi všetci: okoloidúce autá, chodci, aj tí robotníci, ktorí skoro spadli z lešenia. A ja? V konečnom dôsledku som sa bavila tiež. Veď čo. Za posledných pár dní som zmokla už asi tretí krát. Žeby som to už mala nacvičené? Treba byť nad vecou. Ja si napríklad stále nahováram, že je to ten májový (dážď predsa) a že ešte vyrastiem. Och koľká naivita.
Ale inak sa mám celkom fajn. Odpovedala som (úspešne! juchú!) z dejepisu, napísala si písomku z fyziky. A to sú oba predmety v kategórií najmenej obľúbené. Stihla urobiť rýchly námornícky nákup v sekáči a na obed si vychutnať tie najlepšie dukátové buchtičky pod slnkom (exkluzívne…verte-neverte iba v našej školskej jedálni)
A vy ako? Chcem počuť, že ste tiež strááášne zmokli. Škodoradosť je kamoš. Tak sa kľudne smejte!

24 thoughts on “6/6

  1. Krásne si bola oblečená :-)) ja som ani veľmi nezmokla, ale búrok sa strašne bojím tak som obi dve búrky prečkala na záchode. môže sa ti to zdať akokoľvek nechutné a nehygienické… pri okne by som proste nevydržala :D a máš neskutočne krásne nohy!! :-)

    Like

  2. :D ja som si šla do školy taktiež vyletnená a taktiež som znovu zmokla ..Keď je pekne dážnik mám ale ked prší tak ho zabudnem :D

    Like

  3. pusu posielam vam vsetkym, slecny! dakujem!

    -ZoraPaulendova: a vies co? moja babka sa pocas velkej burky schovava do spajze ;) inak neskutocne dakujem
    -GirlieNamedZ: sandalky? som dostala..dovezene z anglicka, znacka Faith..su najlepsie ;)
    -Yves: da sa vobec chciet zmoknut? ocividne ano :D :D …a eno-nunovsky ti vyjdarujem vdaku
    -Luci in Disguise: aj ja by som si zavidela..ale zase toto zmoknutie ani tak nie ;) no vdak
    -myraspberrylife: tak zober kolo! vysadni! a ide sa! a sukna? maximalna jednoduchost..tato je napr. este po mojej mame :D :D

    este raz VDAKA :*

    Like

  4. -natalie* : vdak! a blogger zase stavkuje? tsss
    -DominikaColombova: ako dakujem!
    -SIENA.STYLE: och ;) vdaka
    -Ver: vrrrr Ver..tomu ver ;)
    -Elena: uplne jednoducho! chce to mestsky bicykel a potom mozes jazdit aj v ihlickach! naozaj! odporucam! (ale nie pocas dazda :D :D )

    Like

Napíš komentár