BLÚ…

Dnes namodro! Vytiahla som obľúbené šortky (áno..už oficiálne pre mňa prišlo leto!) a nahodila krátky top z minulého článku. Flitrované balerínky v rovnakom odtieni sú k tomu fajn (i keď ja som si predstavovala nejaké – v mojom botníku neexistujúce- sandálky).
 Modrá nejako nikdy nepatrila k mojim favoritom spomedzi farieb. Ale túto námornícku môžem. A aj tyrkysovú. Čiže  v podstate je už aj pre mňa modrá dobrá! To si píšte!
 Aj vy nahoďte niečo vysoko letné. Lietať a skákať vám to potom bude už samo od seba.
Užívajte si zvyšok nedele! A neseďte doma! Veď je tam tak krásne! Vzhůru do nekonečna a ještě dál!

30 thoughts on “BLÚ…

  1. Zlatko nechceš si upraviť trošku obočie? Inak outfit pekne zladený, námornícky štýl je dosť in, len asi by som zvolil sandále namiesto balerínok. Juraj

    Like

  2. dakujem vsetkym..som rada, ze zdielate moju radost z tych sortiek :D

    -Juraj: mas pravdu..cakala som kedy sa niekto ozve..moje obocie je kategoria sama o sebe..ehm..a po jednej usmevnej prihode som o jeho cast prisla..takze hadam sa to coskoro vrati do poriadku..a budem sa snazit s tym nieco urobit..ale dakujem za nazor..zatial to je takto..a nevadi mi to…a to s tymi sandalkami som pisala..ale nejake vhodne som rano u mna doma nenasla (co znamena, ze nemam..co znamena, ze potrebujem!!) ..este raz vdaka ;)

    Like

  3. -JollBurr: vdaka! presne som vedela, ze k nim bude ten top pasovat
    -Beata: utriem ti slzu zlato!(a ak budes hodná..tak ti niekedy tie kratasy – ktore su mimochodom z Pariza- velerada poziciam) tak nebul ;)

    Dakujem velmi vsetkym!

    Like

  4. AHOJ, kraťasky úžasné ,,,máš super postavu mohla by som vedieť aká je tvoja výška, váha, len tak zo zvedavosti :DD ďakujem za odpoved pekný deň

    Like

  5. šortky sú dokonalé!!..
    celé super!..
    no pre mňa tiež už prišlo oficiálne leto, dokázala som dať šortky na seba a odhaliť nohy, to je čo povedať!

    Like

Napíš komentár