WEEKEND!!

 Som taká rada, že je konečne víkend. Ospravedlňujem sa za fakt, že som sa včera neozvala. Ale pravdupovediac ani som cez deň nebola doma ;) Ráno škola, mesto, tréning, staromestské slávnosti. Musela som predsa podporiť kapelu kde hrá aj môj brat a všetky ostatné. Bolo to najlepšie. Príchod domov až dnes. Skvelá zábava. Mega večer. Super ľudia. Davy. Kofola. Ehm. Džouky. Len na to fotenie sa nejako pozabudlo. Ale na vzniknuté vtipné situácie budeme spomínať ešte dlho.
Tak vám tu zatiaľ hodím aspoň nejaké fotky. Prvé dve sú zo stredy. Ako sme sedeli vonku pred školou. Ako nám otvárali nové ihrisko. Ako tam bola futbalový turnaj. A ako sme sa opekali a učili na písomku z franiny.
A tá balónová? Jednoducho stále sa z nej teším. Tak sa tešte so mnou.
Inak sa dnes ešte možno ozvem. Rada by som urobila príspevok s novými prírastkami do šatníka (lebo aj včera som v tom sekáči čo-to vykutrala). Tak sa môžte tešiť.
Užívajte si (dúfam!) slnečný víkend.

15 thoughts on “WEEKEND!!

  1. Čau! Jsem jen pocestný pozorovatel tvého blogu (máš ho pěkný, chválím, baví mě!) a už o tom nějakou chvíli přemýšlím a nechápu to, nedá mi to a musím se tě zeptat: ty máš úspěšně odmaturováno a musíš chodit ještě do školy? Vy na Slovensku nekončíte maturitou?
    Díky za odpověď,
    D.

    Like

  2. -INA T.: tiez si to hovorim!
    -Kass.enka Bows: mam ich..si predstav ;)
    -Yves: vdakaa
    -Janka: ano! su skvele (co tam potom, ze ma z nich mierne boleli nohy :D )
    -Dania: treba mysliet jedine pozitivne! predsa!
    -Mischell double W: aj mne sa (necakane) paci. dakujem!
    -Lucy: mersii
    -D. : Ahoj! Tak toto ti vrta v hlave? Je to jednoduche! Chodim na bilingvalne gymnazium. 5rocna skola. A momentalne som stvrtacka. V stvrtom rocniku mame maturitu IBA zo slovenciny. Takze ANO..mam zmaturovane (slovencinu uz nemavame), ale ostatne predmety este normalne bezia. Takze stale milion pisomiek (a tieto nasledujuce tyzdne hlavne!) a podobne. Este rok budem skolacka. A potom po maturite uz definitivne (snad) skoncim ;)

    Like

  3. -Lizzy: Hadaj kto (aj) vyberal tie tenisky? su skvele..aj ja ich chcem ;) ..uplne mi ladia s tou hnedou taskou z haemka..a tak..vdaka
    -Blueberry: naozaj? SKVELE!! whuhuu..povime bratovi..inak..bola si tam v piatok??

    Like

Napíš komentár