NEW IN MY CLOSET..

Podobný článok som mala v pláne už dávno. Baví ma aj u vás sledovať čo nové ste si kúpili a podobne. A teraz vám zopár kúskov predstavím aj ja. Je pravda, že stále pribúdajú nové a nové. Ehm. Ale väčšinou ide iba o veci zo sekáča. No necháte to tam? Jasné, že nie! Mám rada to ´lovenie´. Ten pocit keď uchmatnem nejaký obzvlášť podarený kus. Som divná.
Tak poďme na vec. Dnes vám ukážem desať kúskov (nebol to zámer..ale prišla som na to, že ich je presne desať) z poslednej doby. Všetko sú to veci z druhej ruky. Som zástancom hesla ´dress for less´. Nebaví ma utrácať veľké prachy za oblečenie. Práve naopak.
1) Kvetované šaty. Pre TOTO (a aj tie ostatné…veď uvidíte) sa teším na leto. Dokonalé. So zlatými gombičkami.
 2) Ďalší skvelý letný kúsok. Námornícke šaty s kvetinkami. A tá horná časť je z tmavomodrej krajky. Čiže priehľadná. Kúpené ešte s vysačkou.
 3) Do tretice. Letné šaty. Takýto typ šiat mám obzvlášť rada. Baví ma tá farba. Tie gombičky. Vrecká. Volániky.
 4) Jednoduché sivé úpletové šaty s vreckami. S maminou ich plánujeme nejako vylepšiť. Nechajte sa prekvapiť.
 5) Biela ´zástera´ alias tenké šaty. V skutočnosti sú na nich malinké bodky. Sú trošku priesvitné. S vreckami. A zaujímavým otvorom ( :D :D ) na chrbte.
 6) Obtiahnuté šaty s hlbokým výstrihom vpredu aj vzadu. A s úžasnou potlačou.
 7) Jednoduché tričko. Pruhované. S napufňanými rukávmi a gombičkami.
 8) Ďalšie pruhované triko. Takzvaný ´cropped top´. Široké, krátke. Vzadu s gombíkmi. Mega pohodlné.
 9) Ružový svetrík. Tá farba!
 10) A ešte jeden. Svetrík. Ružový. S krátkym rukávom. A s krajkou. Hovorím áno!
Tuším, že ide o anglický tovar. Väčšina týchto vecí je značiek Atmosphere, Denim Co. (obe su myslím z Primarku, či?), New Look, George, Next, Dorothy Perkins, Topshop a tak ďalej. (a napr. aj Asos)
No nakoniec musím provokatívne podotknúť, že ešte stále máte na čo tešiť. Mám v zálohe tie najdokonalejšie (a zároveň najromantickejšie) šaty ever, ešte pár ďalších, napríklad moje prvé maxišaty, nejaké tie kraťasy, topy… Ale už nebudem prezrádzať.
Ako sa vám páčia tieto veci? A čo vy? Preferujete sekáče alebo normálne obchody? Aký je váš najlepší úlovok? A čo hovoríte na tie moje? Máte favorita?
Dúfam, že ďalší príspevok už bude o outfite. A možno sa predvediem aj v niečom z tohto. Uvidíme. Tak si zatiaľ užívajte víkend. Ku nám sa pravdepodobne blíži búrka (ešte šťastie, že včera si to rozmyslela)..takže musím ísť upratať prádlo z balkóna (som si istá, že práve toto ste chceli počuť..netuším prečo vám oboznamujem aj s takýmito vysoko dôležitými vecami)
A potom hurá na dejepis.  A na druhú svetovú. No najprv si dám nanuk. A zmrzlinu. A iné dobroty. K tomu mám už od rána pustenú Nouvelle vague a je mi fajn. Už naozaj končím. Toto malo byť iba o tom oblečení ;)

44 thoughts on “NEW IN MY CLOSET..

  1. -GirlieNamedZ: vdaka! a za kolko? no to zavisi..my tu mame taky cudny system. predava sa na vahu. ale v podstate tieto kusky vysli fakt lacno(1-3e/kus by som povedala)
    -káťo: Jaaj! ved vidis! som zabudla ako desne sme IN :D :D
    -Linda: a vies ,ze asi aj moje?
    -ivii: drzim palce! je to o hladani ;)

    Like

  2. tá trojka je najsamlepšia! ukradnem ti ich!:D inak.. niektoré kúsky som v sekáči obzerala ale nakoniec sa mi nepozdávali až tak dobre :D:)

    Like

  3. tiež mám rada veci zo sekáča ale zas až takéto ulovky sa mi zvačša nepodaria, je to skor také e občas niečo.. :) prvé dvoje šaty a cropped shirt, a ešte ten posledný svetrík. krása! :) a ešte aj také super značky, čo sa u nás inak ani kúpiť nedajú…

    Like

  4. Tie 1.a 3.šaty sú nádherné! A najviac sa mi asi páči ten ružový svetrík s gombíčkami ;)* Po takom už dlho túžim… No všetky tieto kúsky sú skvelé :) A som zvedavá,ako vylepšíte tie šaty :)

    Like

  5. Těším se až všechny úlovky uvidím na tobě! Miluju vaši slověnštinu, ty výrazy jako “napufňanými rukávmi” “tie gombíčky” “vrecká” “volániky” to je tak roztomilý! Zbožňuji tě hihi :D :))

    Mimochodem jak máš tu hnědou tašku z Nextu tak nad ní stále uvažuji, u nás ji mají v šedé i hnědé a stále nevím, sakryš! :D

    Like

  6. Nadherne kusky !Prepac, ale zavidim ti ! (v dobrom samozrejme :*) Ja osobne som obsessed sekacmi! Prestahovala som sa do FR, ale v rodnom meste som mala jeden perfektny kde som kazde tri tyzdne chodila “lovit” ako blazniva :D :D :D uz o 8h30 rano aby som bola prva…ale stalo to za to ! Teraz uz len dufam, ze najdem nejaky dobry tu :) Tak vela stastia pri loveni a tesim sa na dalsie kusocky ! :) Biss

    Like

  7. NECHÁPU, co ty znáš za sekáče. Jestli je někdo opravdu “fashion bloger”, tak jedině ty, za to, jak máš šťastnou ruku ! :) Miluju to všechno ! Už asi půl roku vážně uvažuju, že pojedu navštívit Slovensko :D.

    Like

  8. Krásne kúsky, naozaj závidím :)Prečo ja nemám také štastie v sekáčoch…. A máš nejaký konkrétny kam chodíš, alebo rôzne?
    PS:inak milujem tvoj štýl obliekania(keby som to aj ja tak vedela)..A tvoje fotky!

    Like

  9. Howdy! I could have sworn I've been to this blog before but after checking through some of the post I realized it's new to me.
    Anyhow, I'm definitely happy I found it and I'll be
    book-marking and checking back frequently!

    Here is my web page; This Hyperlink

    Like

Napíš komentár