YUMMY!

Boli sme na obed. Na kráľovský obed. Na oslavu úspešného zmaturovania. Vo štvrtok. Slnko pražilo. Ja som nahodila letné šatočky a sandálky. Slamenú kabelku, kamene na krk a išlo sa. Absolútne leto. Ale na foťák som si spomenula až pri záverečnej kávičke a dennej tlači. Veď ja vám raz tie šaty ukážem v plnej paráde.
Ešte stále si mlátim hlavu keď si uvedomím, že som mohla začať fotiť skôr. Ale to jedlo ma dostalo! A asi by mi to aj najprv prišlo blbé. No nabudúce vytiahnem bez hanby foťák hneď pri predjedle! Áno!
A na čom som si to vlastne pochutila?
predjedlo: asi milión druhov šalátov- s baby kukuričkami, olivami, syrom, ovocný..
polievka: vývar so šafranovo-bylinkovými haluškami a kukuričný krém s opečenou šunkou. 
POZOR! hlavné jedlo: marinovaný losos s melónovo-avokádovým šalátom.
A teraz by to chcelo fotku. Viete ako úžasne to na tom tanieri vyzeralo? A ešte ako lepšie to chutilo? No neviete :/ Ospravedlňujem sa vám. Zatiaľ si to predstavujte. A zajedajte chrumkavou bagetkou s úžasným pestom. Bolo to mega!
dezert: créme brulée s kúskami madlí (tuším..)
a nakoniec: laté+ noviny…ehm…TO najmenej zaujímavé môžte vidieť na fotke. No čo.
Už len pri predstave toho všetkého (mamina mala nejaké cestoviny s úžasnou omáčkou a ocino medailóniky z panenky s niečim rafinovaným…) sa mi zbiehajú slinky. A poviem vám, že potom som bola najedená na celý deň. Mňam!
Take it easy! Čo vy gurmánske zážitky?

15 thoughts on “YUMMY!

  1. ja som mala gurmánky šok dnes na obed :D opečený baklažán, opečená mrkva, steaky kuracie aj bravčové na také malé kúsky, hranolky, steaková omáčka…som nechápala :D a máš krásny náhrdelník! :) a nechápem ako sa toho do teba tak veľa vošlo :D

    Like

  2. fresshion, gratulacia! A kde v Ziline mame takuto restiku, akosik to nesponznavam, ale podla popisu tam musi byt super:) zunicka
    PS:super saty

    Like

Napíš komentár