NEW IN!

 Ďalšia objednávka kabeliek z Nextu dorazila včera. A ja sa vytešujem. Uhádnete ktorá je moja?
Tá svetlá predsa! Viem, že je podobná ako tá moja hnedá z háemka..ale keď ja som si tento typ tašiek naozaj obľúbila. Veď mám aj sivú. A teraz túto do zbierky. Ostatné sú pre kamošky ;) Zásobujem široké okolie.
Kúpiť môžete tu! (nájdete tam originálne -čo znamená- lepšie fotky…a uvidíte aj MEGA bodkovanú podšívku!)
 Ale môj dnešný program by mal byť o inom. Teda on aj je. No akademické prestávky sú nutnosťou. Tak si tlačím do hlavy históriu/geografiu anglicky hovoriacich krajín a ich spisovateľov. A pri tom chrumkám šalátik (rukolový so steakom a mozarellou – tá najväčia delikatesa EVER)
A popíjam čerstvú citronádu. Mňam! Mamina vie ako na mňa ;)
ALE aj tak potrebujem od vás RADU! Cez jednu z mnohých (už spomínaných) akademických prestávok som vybehla do nákupného centra. A našla som farebné šortky! 
Mali väčšie spektrum farieb,ale mňa asi najviac očarili oranžové (čo sa to so mnou deje). No ani tie tyrkysové nie sú zlé. Len som sa nejako nevedela rozhodnúť. A ani neviem či sa mi dole tie strapčeky páčia.Tak som ich tam nakoniec nechala. A povedala som si, že o nich porozmýšľam.
Takže teraz ma zaujíma váš názor. Čo hovoríte na tieto kratučké farebné šortky?
Áno? Nie?
Ktorá farba?
Prečo?
Som zvedavá na vaše názory a dôvody. Možno na ne zabudnem. A možno sa pre ne nakoniec naozaj vrátim. 
(Mali ešte žlté a fialové..tuším)

48 thoughts on “NEW IN!

  1. jednoznačne zelene, ,tie by som si aj ja kupila :))a kabelka je krásna…kolko stalo poštovne? a to si priamo z hentej stranky objednavala? :)

    Like

  2. ja som sa zelené ;) tie vyzerajú lepšie :D!

    a tá kabelka čo si si vybrala eňo ňuňo!
    prezraď pravú cenu, lebo neverím, že si si ju kúpila za 40€ :D!

    mne by sa tiež nejaká taká zišla, lebo nemám žiadnu poriadnu veľkú…

    a ten šalátik! ou, brala by som ;)

    Like

  3. Ta kabelka je božská! Pěkně si mě nalákala, musím si ji objednat..mrško! :D Kup si ty oranžové šortky, budou ti strašně slušet! :))

    Like

  4. Oranžové!!! Idú ti k pokožke :) AJ ked zelené sú tiež pekné,ale oranžové ti myslím pristanú viac :)
    A môžem sa spýtať-z akého obchodu sú?? :)

    Like

  5. dakujem damy! ale vidim, ze stav oranzove kontra zelene je celkom vyrovnany. tak ja teda uvidim. :D a inak su z gejtu :D

    -kabelky su z tej stranky, na ktoru som vam hodila link. Ale objednat uz ide iba ta moja. Ostatne boli vo vypredaji z minulej kolekcie a uz ich nemaju. Ale aj tak mozem jedine odporucat ;)

    -postovne vyslo 5e (na celu objednavku)

    -a ako je to s tou mojou maturitou? maturovala som tento rok (minuly tyzden – v stredu), ale iba zo slovenciny. Som na bilingvalnom gymnaziu a ostatne predmety ma cakaju o rok – v piatom rocniku ;)

    -este raz dakujem za rady ;) ste najlepsie!

    Like

  6. Jáj takto to mala aj moja kamarátka :) ja som tiež maturovala tento rok pred dvoma týždňami :)… a aké jazyky máš na bilingválnom gymnáziu? :)

    Like

Napíš komentár