LA NOSTALGIE…

 ´Jééé…taký sveter som mala, keď som mala päť rokov!´ To bola prvá reakcia spolužiačky dnes ráno. A viete, že aj ja som mala podobný? A to ma tamto, ktorý doniesla mamina od nejakej kamarátky(spolu s pár ďalšími vecami na vyhodenie) tak baví. Recyklácia je najviac! A tie bombuľky sú jednoducho rozkošné. Buď ho milujete, alebo nenávidíte. No nepripomína vám detstvo?
 Priznávam, že voľba kabelky bola dnes trošku odveci. Ehm..v pôvodnej predstave bola tá šedá aktovka, ktorá sa ale bohužiaľ z technických príčin nemohla zúčastniť. A tak som na to išla prakticky (ale hlavne pragmaticky ;) ) Bola to práve Longchampka, ktorá bola na kraji.
Z tohto outfitu som tak celkovo trošku rozpačitá. Nebola som si istá či fotky uverejniť alebo nie. Tak ale máte to tu mať.
Som naozaj zvedavá na reakcie. Kritizujte/chváľte/raďte..
A ja už idem teraz naozaj zahájiť intenzívnu prípravu. Mám požičaných asi milión kníh. A ďalšiu  miliardu strán vypracovaných otázok. Uf…hádam to prežijem!

25 thoughts on “LA NOSTALGIE…

  1. Víš co? Já bych jen změnila boty na ty hnědé oxfordky, vyšel by tam takový hezký detail – stejná hnědá na nohou a na uchách longchampky. Na krk bych si dala ještě nějaký zajímavý zlatavý náhrdelník, zase jednoduchý, a ten by ladil k zapínání kabelky. A jinak bych to nechala tak, jak to je ;-)

    Like

  2. říkej si co chceš, ale pro mě je tenhle outfit jeden z tvých nejlepších :)) pořád obdivuju tu tvojí úžasnou tašku! a ty legíny se zipem jsou naprosto úžasný!

    Like

  3. triko se mi líbí a svetřík je přímo úžasný!:) ale myslím že jsem takový nikdy neměla:D.. mozna bych vzala hnede botky at to tak jde ke kabelce.. a nebo vyměnila kabelku ;) když už teda vyzýváš kritiky:D

    Like

Napíš komentár