ORANŽÁDA…

 A to som ju nemala príliš v láske. Reč je o oranžovej farbe. Musím byť strašne ovplyvniteľná. Lebo teraz sa mi začala (hlavne) jej neónová verzia naozaj páčiť. Baví ma.  A ako si ju zaviesť do šatníka? Gumené balerínky sú tou správnou voľbou. Melissy  to (tentokrát) zrovna nie sú, ale aj tak môj sekáč vie čo chcem.
 A aj jahody chutia z tej oranžovej misky ešte lepšie! Dokonca aj hnedý cukor chytá tento trendy odtieň (ha! nie som sama taká ovplyvniteľná)
 A viete čo som si ešte kúpila? Put down-y. Niektoré su mega vtipné!
 Objavila som na svojom foťáku režim ´makro´. Voilá pár záberov z môjho botníka. Tie balerínky sú mega svietivé. Žeriem ich.
 A asi ukradnem mladšiemu bratovi ponožky. Ach..ten cit pre módu máme v rodine. Absolútne zladenie s mojimi balerínkami. Paráda!
A aj LEGO rybár súhlasí. Jeho obleček tiež podlieha žhavým trendom! Asi sa v tých balerínkach vydám na rybačku.
A čo stvárate vy v takýto pochmúrny deň? S oranžovou ide všetko ľahšie a veselšie! Odporúčam…
….ALE odporúčam zamerať sa tak či tak na posteľ. Tá moja dnes nahodila nasledovný obleček. Červená, oranžová, žltá…kúsok infantilnosti! Celá ja! Teším sa na noc! Uuuu

Po včerajšku celkom zmena…čo vy a neóny?

30 thoughts on “ORANŽÁDA…

  1. ty baleríny jsou dokonalé!!! chci! oranžová je bezva! uplně vidím čerstvé pomeranče, mmmm!:) a co to je ty “put-downy”? to vidím a slyším prvně…

    Like

  2. ja som vždy mala oranžovú praveže rada, len akosi nikdy nie práve v šatníku :D ale táto neon verzia..je proste úžasná :D krásne sú tie balerínky, hlavne samozrejme tú farbu žeriem :D a ešte (nedá mi nespýtať sa pri takom niečom peknom), napísala by si mi prosím kam v ZA chodíš do sekáču? niekedy v žiline sa tam musím zastaviť!! :)

    Like

  3. Hezký článek a super fotky! Je to vtipný. Já oranžovou dokonce nesnášela a teď jí vidím jako by úplně v jiném světle.. jakože Vítej nová barvo! :DD Zvláštní.)

    Like

  4. No, neony určitě nee :-) a když už, tak jen decentně na detailech. Nicméně jsi mě přiměla koupit si taky jedny necrocsí “gumáky”. Přítel mi říkal, že to nikdo nepozná, že chodím po ulici v botách do vody ;-)

    Like

  5. Já teda oranžovou pořád nemám ráda ani tuto neonovou. Jinak máš podobný vkus jako já :)Ale v těch příšerných botách si úplně zničíš nohy a pak už si budeš moc obouvat jen ortopedické. Věř mi :)

    Like

Napíš komentár