I WANT TO RIDE…

 Zisťujem, že sa nedokážem učiť. Nejaké zázračné rady a fígle? Bola by som vám nesmierne povďačná. Ale o to tu teraz nejde. Som tu iba na chvíľku roztpýlenia. A idem sa vydať na pokračovanie nadobúdacio-vedomostnej činnosti.
Ale teraz k fotkám. Dnes v duchu black and white. Ja a môj (už toľkokrát spomínaný a ospevovaný) báájsikl. Je to láska. Trvá zopár rokov. Skoro tri. A stále je najlepší! Medzi nami ho môžeme oslovovať Luigi. A má za sebou celú story. Ale o tom nabudúce (po maturite a štátnici..oukej?)
Je to čudné, ale toto sú asi prvé také schopnejšie (ehm…) fotky mňa a JEHO ;) No nápadov mám oveľa viac. Už len tá realizácia (ehm..hlási sa nejaký fotograf?). To, že samotný Lujdži je (aj) ružový vám tiež raz odhalím. Zatiaľ vám musí stačiť fakt, že aj ja som bola vtedy v ružovom.
Čo vy a pekelné stroje podobného kalibru? Máte? Chcete? Tiež si neviete vynachváliť?
P.S: tie ´zmiznuté´ články sa vrátili…komentáre nie…tak ale vždy better than nothing. (blogger sa s nami pekne zahráva)
P.S.S: strávte víkend krajšie ako ja! pa!

22 thoughts on “I WANT TO RIDE…

  1. tretia fotka je dokonalá! ste dokonalý pár :D!!
    a ja bicykel nemám:/ keď som bola malá mala som taký nejaký.. z neho som postupne vyrástla a potom mi už nový nikto nekúpil :D.. i keď do školy to mám kúsok a do mesta chodím pešo, takže.. asi by som ho ani nevyužila :)

    Like

  2. Ja som si minulý rok doniesla bicykel, na ktorom ma mamina vozila, keď som bola malá. Je to taká stará skladačka, ale dobre sa mi na nej jazdí. Ešte by sa mu hodili menšie kozmetické úpravy, ale to je len detail :)

    Like

  3. aj ja sa chcem naucit bicyklovaaat!! :)
    som bola v holandsku a baby mi dali bike do ruuuk… (bo tam snad uz novorodenci sa ucisia na bicykloch..) no ci som nenabrala hned prvy strom co mi vosiel do cesty!?!? :D:D

    Like

Napíš komentár