VÍKENDUJEM?

Áno..dnes je Deň matiek..tej svojej som uchmatla ružičku a skvelé šaty. Tak hádam potešilo. Inak víkendujem tak štandardne. Človek sa konečne vyspí. Včera som boli u babky. Posedkávanie na lavičke so zmrzlinou v ruke. Mám rada také chvíle. Bolo to fajn. A dnes sa idem konečne (dúfam!) vrhnúť aspoň trošku na tú slovenčinu.
A čo si predstavíte pod pojmom ´víkendový outfit´ ? U mňa to je presne niečo takéto! Pohodlné, jednoduché, chic. Po tom, čo som bola (násilne) vypudená z postele (a tak dobre sa mi spalo!), zhltla pár bebe keksov a pohár mlieka som na seba hodila obľúbené sako (jednoznačne najlepšie! skvelá kúpa!), rifle, vtáčikovú šatku a (taktiež najobľúbenejšie..čo je na nich už aj patrične vidno) balerínky. Pre trošku oživenia pridáme červený rúž a hurá do sveta!
Takto to ja rada. V tomto sa cítim maximálne dobre a uvoľnene. A to je predsa (nielen) cez víkend to hlavné! A vy si ako užívate tieto 2 dni voľna?

24 thoughts on “VÍKENDUJEM?

  1. -anonym1:dakujem..a sak nikdy nie je dost ;)
    -Meggie: tak nech ti nevypadavaju..dakujem!
    -anonym2: dakujem..aj za divne pery..mne pridu normalne (asi to je fotkami) :D
    -Nina Lowe: to sako je proste najlepsie ;)

    Like

  2. Já mám ráda tu tvoji pravidelnost a to, že sem každý den něco přilepíš. Přijde mi sympatické vidět “běžnou fashion praxi”, tzn. módu, kterou unosím do školy/do práce/proběhnu s ní po kočkovaném náměstí (snad mi rozumíš :-)) a moje nohy netrpí. To všechno roztomile a chic. Věř mi, že máš obrovskou výhodu v tom, že jsi štíhlounká a vysoká – máš prototyp konfekční postavy. Takže jen tak dál s denním projektem.

    Like

  3. -Michaela: takze vidim, ze mame radi rovnaku kavu (ehm..teda obrazne..inak kavu nepijem) dakujem ;)
    -Ev: je!
    -chicca: dakujem…a vidim, ze mame spolocnu cinnost (az na to , ze ja sa este velmi neucim..ale mala by som sa do toho inzenzivne pustit KONECNE!)
    -Eva Doom: je to naozaj bozske sako! a jasne, ze sa mozes spytat..ale velmi ti nepomozem..je kupene asi pred 2 rokmi v NY..inak vdaka
    -Ef: dakujem za vycerpavajuci komentar! vidim, ze si absolutne pochopila moj koncept (kazdodenna nestylizovana normalna moda mladej studentky) ;) tak hadam to bude aj nadalej fajn..este raz vdaka

    Like

  4. -Anazuz: o francuzsky sarm sa ja snazim rada ;) a dakujem!
    -káťo : kolke basnicke crevo..dakujem :-*
    -Chilly Chick: ono je totiz najkrajsie ;)
    -F.F. Moni: vidim, ze si naozaj pozorny sledovatel..dakujem
    -ivii: namornikov ja rada!

    Like

  5. -káča: kujeem
    -Kik:): ved to! praveze su najlepsie..ale uz uplne znicene..no nemozem sa ich vzdat :D
    -M.Isle: vdak!
    -mafinx: to si pis!
    -klárule: no a ja mam praveze iba jednu taku vec..a to tuto satku! MUSIM to napravit..inak dakovala ;)

    Like

Napíš komentár