4/5

 Veľká mašľa. Vo vlasoch. Neverili ste aký rozruch môže spôsobiť. Ale všetko to bolo v pozitívnom zmysle (a ak aj nie…stále to beriem s ľahkosťou). Ja a moja mašlička. Baví ma. Milujem mašle. Ale to už viete. Dnes nemám žiadne strhujúce novinky (ako keby som ich inokedy mala..ale čo). Bola streda. Ja som si doma zabudla peňaženku. Bola som na jazyčke. V piatok mám štátnicu. Zajtra idem na plaváreň. A tak.
 Dnešný outfit sa mi naozaj veľmi páči. Mávate aj vy dni, keď ste na svoje ´kreácie´obzvlášť pyšné? Tak presne dnes to je u mňa. Nie, že by toto oblečenie bolo niečo fenomenálne. Ale osobne ma to baví..cítila som sa fajn. Asi to bude tou mašľou. No tak všeobecne mi to vyhovuje. Celá ta kombinácia.  Veď je to jednoduché: kvety, hnedá -na opasku a taške…pohodlný kardigán, oxfordky a už TÁ- miliónkrát spomínaná mašľa.
 Ráno som vstala neskoro. Ale v rýchlosti urobiť pár fotiek pre vás som proste musela. Pretože toto je niečo s čím sa chcem pochváliť. Tak som zvedavá čo na to poviete. Ale i tak mi to je v podstate fuk. Cítim sa perfektne..a to je najdôležitejšie! Či?
 Vaša koralová megamašľa. Čo vy a podobné (nielen vlasové) doplnky?

15 thoughts on “4/5

  1. Souhlasím s Dell, pásek na svetru působí tak… Nevím jak to nazvat, líbí se mi to.
    Ovšem tu velkou mašli bych vyměnila za něco jemnějšího. =)

    Like

  2. ja som dnes mala v hlave meha obrovskú žltú sponku ;) a mašla je krásna, aj celý outfit, kvetinový top sa mi tiež velmi páči…ale dobre píšem, najpodstatnejšie je že ty sa cítiš dobre ;)

    Like

Napíš komentár