2/5

Čaute decká, ja som z Grécka. Och..povedzme stop!..prepáčte, že vás otravujem svojimi infantilnými náladami. Ale mandarínka Darinka je klasika či? Niekdy mám chuť vrátiť sa do škôlky (kde som dokonca mala pani učiteľku Darinku..to je čo?)
Ale takto som naozaj nechcela začať. Dnes ide (nečakane!) znova raz o môj outfit.
Kvetované tričko. A krátky (háčkovaný?) svetrík, ktorý je nedávnym sekáčovým lupom (teda nie, že by som ho ukradla..to niečo kúsok nad euro som zaň dala s radosťou).
Doplnila som to obľúbeným hnedým doplnkami. Oxfordky a kožená bunda + taška.
A práve o TAŠKE mala byť reč. Pôvodne som jej chcela venovať celý jeden príspevok, pretože je jednoducho najlepšia. Tak keď sa oťukáme a niečo viac spolu prežijeme, možno potom príde aj taký. 
Ako začať? Poznáte značku LONGCHAMP? Pre mňa ikonická francúzska kabelka. Tam ju má fakt každý. Vyzerá síce ako nákupná taška..ale na učebnice a ostatné záležitosti, ktoré so sebou dennodenne vláčim je perfektná! A to, že ju nosia šarmantné (nielen) mladé Francúzsky s noblesou mi imponuje. Hádam sa to podarí aj mne. Podľa mňa značka, Longchamp vo všeobecnosti u nás nie je veľmi známa. A je fakt, že niektorí spolužiaci sa na ňu dívajú ako na obyčajnú nákupnú tašku. A čo? Mne to nevadí…viem svoje. A musím uznať, že sa mi náramne páči. Už od dávnejšej návštevy Francúzska som o nej snívala. A minulý týždeň sa mi konečne dostala do rúk. Ono celý proces jej získania je pekná story (ako asi u každej mojej kabelky..keď tak o tom uvažujem)…no to vám možno porozprávam niekedy nabudúce.
 Zatiaľ mi povedzte čo na ňu hovoríte vy? Niektorí ju milujú..iní nenávidia. Ja som lover ;)
Mám ju síce iba pár dní. No zatiaľ svoj účel plní dokonale. Zmestí sa do nej všetko. A ešte aj výdatný sekáčový nákup. Ale o tom zase zajtra.
Myslím…teda..teraz som si skoro úplne istá, že práve táto sa zaradí do silnej trojky mojich kabelkových obľúbencov. Ani nemusíte hádať: háemkovská hnedá, šedá nextovská aktovka..a teraz..Longchampka! Juchú.
No momentálne musím ísť konečne študovať. Ocino mi práve prehovoril do duše. Keď tá štátnica a maturita sa samé nespravia. To je fakt! Tak mi aspoň držte palce!

29 thoughts on “2/5

  1. podľa mňa tá taška vyzerá super! vážne. vôbec nevyzerá ako nákupná taška :) aaa.. mala bola si skvelo oblečená :)

    Like

  2. -Veronica: ano ano..super a prakticka..presne! a hneda ladi!! juch (Joll by bola rada) dakujem
    -Nina Lowe: je!
    -Ev: aaa..dakujem!
    -Cherry Llegar: a vies, ze aj mne..uz dlho
    -káča: krasne dakujem
    -Marketa: vdak
    -INA T.: ehm..po pribehu budes zavidiet este viac (som zla!!) :D :D a bundu lubim..dakujem ;)
    -MademoiselleM : zavisla vravis :D :D a ty mas modru!! tu som vzdy chcela…super dakujem
    -Lucy: jee..dakujem
    -M.Isle: a opat vyjadrujem vdaku
    -Tamara: vo vztahu k svetriku som bola najprv rozpacita..ale paci sa mi! vdaka
    -Karolína B.: ehm..dakujem
    -Júlia: Darinky su najlepsie! predsa!

    Like

  3. Nákupní taška. Jako kabelku bych asi nevolila, ale kdo ví. Na živo může působit úplně jinak.
    Ale líbí se mi krajkový svetřík/tričko… Neumím najít správný název, ale Ty víš, o čem mluvím.

    Like

  4. -daniel: ono to je asi hackovane..ale je to krasne..vdaka ;)
    -Káesko: posobi rovnako..ako nakupna taska..ale to ma na nej bavi..viem, ze fr. zeny ju miluju..a ja tiez..a to biele nieco je fajn..vdaka
    -Kik: ja som k nej prisla UPLNE necakane..tak drzim palce..a dakujem
    -Teres: vdaka, vdaka
    -káťo: ved samozrejme..kazdy podla svojho gusta..a som vedela, ze prave tebe sa to hackovane zapaci ;)
    -Moi.Péťa: vyborne, vyborne..sekacovanie je najviac..a spoluziaci su fajn ;)
    -Tánička: kul,kul..ano!

    Like

  5. fuu tak to zavidím,taška je parádna ,obyčajna klasika,ale perfektna.a viem si predstaviť aká je prakticka :) určite daj príbeh ako si k nej prišla :) a ak sa možem spýtať kolko stala? a ešteby som sachcela spýtať z kadial máš ten kvetinkový top. dakujem :)

    Like

  6. Já teda musím říct, že trend těhle kabelek jsem nepochopila. Kamarádka si vždycky našetří a hned si běží koupit další model… Přitom mně všechny přijdou takové stejné a fádní.

    Like

  7. tesim sa na pribeh ako si k nej prisla:), dufam, ze coskoro, a inak v Parizi ich nosia ci uz ako hlavnu tasku alebo vedlajsiu kabelku,a le ved to isto vies. Tam ju vedia nosit s noblesou, asi by som si ju takto na ulici nevsimla, ale vdaka Parizu, uz viem co je Longchamp:D

    Like

Napíš komentár