SPONGEBOBSQUAREPANTS

Dnes nastal čas na neónové gate. Po rannej ´sprche´ do postele. Jemnom (!!) vyšibaní. Nejako tieto sviatky neprežívam. Veď sú to prázdniny = užívam si. Bratia ma symbolicky (teda..ako sa to vezme) oblejú a vyšibú (to aby som bola zdravá a krásna!) a to by aj stačilo. Celé je to o dobrom jedení (a prejedaní sa? :D ) a o oddychu v kruhu rodiny. Či nie? Ehm..hovorím si, že to učenie už vytiahnem.
Ale čo som to teda mala na sebe? Tak teda..poobede sme sa vydali na prechádzku. A keďže mračná sa už poctivo zbiehali, vybavili sme to veľmi rýchlo. Ale nezmokli sme! Akonáhle sme prišli domov začalo kvapkať..až liať…až dokonca miestami padali aj krúpy! Ja som mala práve náladu na tieto nohavice. No žiaden colourblock-ing sa nekonal. Doladila som to do béžova a basta. Takto mi to vyhovovalo. Vskutku. A tá zelená je v skutočnosti krikľavejšia.
A na tomto výraze (dole) sa stále smejem.
Ospravedlňte prosím nával fotiek. Stále to je iba ja-moja kabelka-nohavice-a-tričko. Ale aj tak ma bavia.
A hovorila som o samých dobrotách. Dnešný obed nie je výnimkou. Ocino je skvelý kuchár. A toto jeho dielo bolo famózne. Och ako mám ja rada lososa! A s tou skvelou omáčkou a špenátom. Mňamka. Sliny sa mi zbiehajú ešte teraz.
A tak si žijem. Čo vy?

40 thoughts on “SPONGEBOBSQUAREPANTS

  1. wuaaaa…DAKUJEM vam vsetkym!!

    -mate pravdu..tie nohavice su skor mint ci pistaciove. (i ked by som povedala, ze v skutocnosti su viac kriklave)
    -a su zo sekaca (Lindi..preco si nakoniec neulovila?) a su skvele..ano!
    -a losos bol megamnamozny..to akoze fakt
    -a tak

    este raz VDAK :-*

    Like

  2. Cauky Reb!
    Ja mam len taku otazku “na telo” hah :D
    Kde sa prosim ta pekne nachadza ten sekáč,ktorý “vymetáš” ? :D V ZA pri Auparku to viem,taký koment som tu raz zahliadla,ale moc si ho nepamätám.Na ľavo? Na pravo,? Thanks vopred ,)

    Like

Napíš komentár