TRIKOLÓRA…

 Dnes malo byť krásne. Ako včera a aj predvčerom. Zobudím sa. A slniečko svietilo. Uvažovala som nad holými nohami. No nejdeme to preháňať. I keď LETNÉ šaty som si MUSELA dať. Prvý krát tento rok. A nesmierne ma to teší. Čo tam po tom, že tú bundu som celý deň nevyzliekla? A že som ďakovala maminke (ktorá vie vždy všetko) za to, že som si dala silonky? Veď u babky celý deň lialo. A 12 stupňov nie je práve letné počasie :) No nálada bola miestami viac než letná. A to je skvelé. Tieto chvíle strávené v kruhu rodiny sú fajn.
A taktiež je fajn to ružičkové ´psaníčko´. Áno. Oficiálne ľúbim námornícky štýl. Kombinácia bielej, modrej a červenej je jednoducho dokonalá! Amen.

26 thoughts on “TRIKOLÓRA…

  1. -káťo: zelam, aby sa to nedostavilo..a vdak :-*
    -stanči: moc dakujem..a burku nezavidim..tu prave dopraslo (asi)
    -boo: :-*
    -Lucy: ruzove som najprv chcela aj ja..ale ma ho kamoska..a keby cosi dame change ;) dakujem
    -Julianna: aj ja som ho chcela! a ked bolo v zlave neodolala som ;)
    -M!: mers, mers, mers
    -efka: ako sa to vezme..ale ANo…a dakujem
    -Patrik: ooo..dakujem ti chlapce ;)
    -Ev: presne!
    -Bezhlava: vdak
    -Donchinka: jea

    Like

  2. tá kabeločka je krásna, ja som dlho čakala kým ju dajú do výpredaja aj v tej bledučkej farbe…a nič :D ako obvykle, moje štastie :D a tú džínsovú bundičku ti závidím, tiež by som si mohla nejakú zaobstarať…hmm :P :)

    Like

  3. Jo, a ozaj ešte, som sa ťa chcela spýtať, že odkiaľ máš farebné silónkové ponožky (ako si písala, že sú to len ponožky), lebo ja som také nikdy nevidela ešte, vždy len klasické telové alebo potom tie ťapky farebné, a také nechcem. Ďakujeeem :)

    Like

  4. -Simone Lässig : aj ja to psanicko zboznujem..a nausnice? mam ich asi milion rokov..ale tusim, ze su z tesca :D
    -F.F. Moni: ano..aj ja som cakala na vypredaj..a najprv isla don iba ta cervena..tak ju mamca kupila..ale prednedavnom mali vo vypredaji aj tu svetlu :D a bundicku si zaobstaraj ;)
    -Natálie: dakovala
    -Petulka : sme to teda vycihali..ale vdak
    -Michaela : cervene doplnky vzdy skvele ozivia..a tie ponozky? fuha..ja ich mam doma asi milion po mame..ale tusim som ich normalne videla aj v obchodoch..viem ze v hm a v reservede maju krasne farebne bodkovane a tak..tak sa skus poobzerat ;)
    -M.Isle: dakujeeem
    -czech foreigner : mne taky!!

    Like

  5. Nemám moc ráda ty komenty, kde ti člověk napíše: Jéé, ty jsi nádherná. Moc ti to sluší., atd. a snaží se tím podlejzat,ale tady nevím co bych řekla jiného. :D Fakt dokonalý :)

    Like

Napíš komentár