PARKA NA DRUHÚ

 Pamätáte si moju zimnú parku? Tak presne tá dostala kamoša do rodiny. Je viac zelený, tenší..a skoro som ho v tom sekáči nechala. Ale rozmyslela som si to a už je u mňa doma. Privítajte parku číslo dva! Na dnešnom cyklovýlete za zmrzlinou mala premiéru. A je fajn.

Inak som sem vôbec nechcela dávať dnešné fotky. Vyzerám hrozivo, ale budem sa snažiť príliš na to neupozorňovať. Moja pleť sa zbláznila..a vlasy si už tiež musím umyť. :D :D Takže to berte s rezervou. No parku predsa vidieť musíte.  Ráno som mala na sebe nový trenčkot..ale o tom nabudúce. Čo hovoríte na absolútne jednoduchú kombináciu vyhrnutých riflí ( ráno som kukala stránky zary..a musela som to vyskúšať), tričkovej klasiky a stálice – pruhov s parkou a bielymi plátenkami (ktoré už až tak veľmi biele po dnešku nie sú..ehm). Absolútne strohé..no fajn. Ešte som doplnila šatku a okuliare a mohla som vyraziť.

Báj de vej dnes som mala na práci asi milión veci do školy…po dopísaní tohto príspevku idem dokončiť dizertačku…dočítať knihu (ak to stihnem..ehm) a kuknúť si základy práva a geomorfologické členenie Slovenska. Nájs nemyslíte?

ALE!! Poobedie som strávila na slnečnom balkóne v letných šatách. Dojedajúc babkine zákusky, po úžasnom obede (čítaj..robila som šalát..a tak..) Život je aj tak fajn.

Hádam všetky povinnosti rýchlo doženiem…držte mi palce ;)

22 thoughts on “PARKA NA DRUHÚ

  1. oo malo fotiek (ehm..jedine pouzitelne :D :D )

    ale som rada, ze sa vam to paci..ono to totiz je mega pohodlne.

    dakujem za uzasne povzdubive reakcie..stale vravim, ze ste najviac!! :D

    a tenisky su z NY

    Like

Napíš komentár