UN, DEUX, TROIS…ON Y VA!

 Sobota! Konečne som spala vo svojej posteli! Cesta ku babke. Mamina má narodky. Po dlhom čase sukňa. Samé zákusky a iné dobroty. Som prejedená. Zlaté ´střevíce´ mali premiéru. A kvetovaná šatka je cadeau od Amélie. Cyklaménovú farbu mám naozaj rada. Plus megaroztomilé tričko s límčekom. Včera som ešte stihla uskutočniť veľký nájazd na sekáče. Máte sa na čo tešiť. Ale mala by som ísť rýchlo dočítať povinnú knihu (mám referát)..som na strane asi 65 z 300, naučiť sa geo…a začať sa pripravovať na maturitu a štátnicu! Uf..keď som to napísala tak to vyznieva dosť vážne! Dokopte ma do toho prosím!

P.S: myslíte, že si mám tú kabelku nechať aj v hnedom?? Neviem sa rozhodnúť! Je príliš hlúpe mať dve rovnaké len v iných farbách? Babo raď! Čo keď ma prestanú baviť?

30 thoughts on “UN, DEUX, TROIS…ON Y VA!

  1. Vždycky když něco napíšu nebo vyslovím, stane se to vážným, až do nebe bijícím.
    Kabelu si nech jen jednu. V barvě druhé si můžeš pořídit jinou. =)

    Like

  2. Nemůžu komentovat tvoje outfity jednotlivě, protože všechny se mi šíleně líběj :-D a musela bych se pořád opakovat, vážně super, přitom často máš stejnou kabelku, náušnice atd.., ale přesto mi to pořád baví a všechno vypadá tak jinak a neokoukaně!
    Jinak myslím si, že tahle sukně bude návnada pro chlapy :-D, moc ti sluší, mám podobnou a na to letěj jak vosa na bonbon :-D

    Like

  3. Velmi sa mi pacia tvoje prispevky. Len sa prosim vyvaruj ceskych vyrazov, predsa si len Slovenka a na limecek mame slovensky vyraz – je to golierik.

    Outfity su super :-)

    Ceres

    Like

  4. Kabelky ber obe, to je jasné :) Sukňa je super, páčia sa mi takéto, len ja si ich nemôžem dovoliť, ale na tebe vyzerá skvele a topánočky sú mňam :) teším sa na úlovky

    Like

  5. vdaka zeny!! ste supermile!! a strasnu radost mi robite..viete??

    ceskych vyrazov sa budem snazit vyvarovat..vopred sa ospravedlnujem ale ..(ehm..ocinko je Cech :D )

    -Blueberry: freši ďakuje čučoriedke ;)
    -Ann: pravda..hnedu mam..uz je rozhodnute..a sukna je z NY
    -Dania: oooo :-*
    -Janka: to je osud!! :D
    -Káesko: kaesko prehovorilo..ano..jedna mi predsa staci ;)
    -Luci in Disguise: a zase dakujem..a zase mas pravdu..nemozem zanedbavat haemkovu (tu nasu :D )
    -Dess: ou..taketo komentare mi robia este vacsiu radost..naozaj strasne moc dakujem..si zlato

    este raz MERCII

    Like

Napíš komentár