300!!

 Lebo tristovku treba osláviť! Lebo tristo je pre mňa fakt úctyhodné číslo! Lebo VÁM všetkým (tristo kusom..ale a aj tým neregistrovaným!) strašne moc ďakujem! Wow! Teším sa z každého nového čitateľa! Každý nový komentár mi (väčšinou :D ) urobí veľkú radosť! Štatistiky sa vyvíjajú postupným smerom nahor..čo ma všetko nesmierne teší!

Fotky dnešného školského outfitu. Alias kabelka v akcii! (už som ju mala na testovacej jazde včera..no fotky ešte len prídu) Mám nové jeggins. A kabelku of kórz!
V škole to dnes nebolo žiadne terno (teda ako sato vezme…). Zajtra príde Amélie. Píšem písomku z francúzskej chémie. Je toho mega veľa ešte som to nevidela. Takže mala by som sa ísť vzdelávať.

Ale ešte raz ďakujem! Za všetko (a áno..chcem svetový mier..bla bla)

P.S: Má cenu ospravedlňovať sa za NEkvalitu fotiek? EHM..práve som prišla na to, že bol zvolený nie práve najvhodnejší režim..tak dúfam, že nabudúce to bude aspoň trochu lepšie. Držte palce!

28 thoughts on “300!!

  1. jsi teď threehundredgirl , jinak tahle kabelka se objevila v hnědé a černé milionkrát, nebavila mě ani jedna z nich, v téhle se neobjevila snad nikde a hrozně mě baví !

    Like

Napíš komentár