PONDĚLÍ

 Škola mi dnes skončila o 11:40. Fajnovo! A to ´škola´ bola len prvé dve hodiny. Tie ďalšie dve sme mali každý podľa toho čo si zvolil. Keďže je dnes ten Deň učiteľov, naša škola…(teda vlastne my-študenti) organizuje ´dielne´. Vytvoria sa dielne-krúžky a každý sa na nejakú zapíše. Minulý rok som s pár kamarátkami organizovala Koktejlovú dielňu. A že mala mega úspech. Mňam. Rok predtým som bola na čokoládovej a žonglérskej. Plietli sa korbáče, grilovalo sa, robili sa zviratká z balónov. Každý podľa toho čo chcel. Ale musím povedať, že tento rok to bolo celkom slabé…grilovacia dielňa bola hneď zaplnená (ach ja jedák…tá by sa mi páčila), na filmovú či gitarovú sa nám nechcelo. A ostatné čo by za niečo stáli boli tiež rýchlo obsadené. A tak sme sa prihlásili na lezeckú. Bolo to fajn. (ehm..nikomu to nepovedzte..ale my sme fakt po tej stene nelozili :D :D :D )

 Ráno nebolo najteplejšie. A ešte keď idete na bicykli (a BEZ rukavíc!) . V oblečení dnes padla voľa na sobí sveter. Nemala som ho dávno..a asi ho ani dlho mať nebudem, no užila som si to v ňom aspoň dnes. A že je teda fajnový! Po ceste domov mi už bolo kapčon teplo..ale lepšie ako mrznúť.
Ale už odvčera som vedela, že chcem túto kabelku. Mala som asi iba jeden zošit (a aj ten mi bol v konečnom dôsledku nanič) a toto ´vrece´ to zvládlo dokonale. Úplne sa mi páči. Tá hnedá štruktúrovaná časť. Plus pásiky v námorníckych farbách. To áno!

 P.S: dnešné fotky sú naozaj mimoriadne zlé. Za tých Ranných 5 sekúnd toho veľa nestihnete. A bolo aj celkom čudné svetlo.
+Akonáhle som dofotila, uvedomila som si, že nemám ani len špirálu na sebe. Takže tento ´prírodný´vhľad berte do úvahy. Ja som si rýchlo natrela mihalnice a upaľovala.

Dnes ma čaká ešte dejepis (ako ho ja nemám rada..ale musím sa presvedčiť o tom, že ma baví..autosugescia predsa..damn!)

17 thoughts on “PONDĚLÍ

  1. -INA T.: juu..ja mam tu bundu hrozne rada…(vraj aj prebudza moje lumpacke ´ja´) dakujem
    -Moly: aj mne sa ten tvar uplne paci! a dakujem..idem okuknut toho vuittona ;)
    -minnja: thank you!!
    -Petulka: dekuju..a hodne :D
    -Veronica: odkazem jej to
    -Wendy Ká- diky Ka!
    -Luci in Disguise: tak to teda dakujem

    Like

  2. -Moly: okukla som…ta tmavozelena je fajnova..ALE vies co? Ta moja sa mi paci viac :D :D
    -Anazuz: a ja zboznujem reakcie podobneho charakteru..vdaka :-*
    -czech foreigner: mne taky tak
    -Simus: vdak
    -Julianna: mam ju dost rada ;) mers

    Like

  3. ke zbytku je ta kabelka dokonalá !!!

    Od té doby co jsem byla v Belgii jsem si přála bydlet někde odkud bych mohla jezdit do školy na kole. Závidím ti to. Já to mám pár kroků – nuda !:)

    Like

  4. Na kole? Docela tě obdivuju, to by se mi v týhle zimě nechtělo :D
    A sluší ti to!
    +jestli máš ráda šílenosti, musíme dát sraz, jestli někdy přijedeš do Prahy! :D:D

    Like

  5. -Klára: ta kabelka je jednoducho superska…
    a k bajsiklu: do Talianska chodime na dovolenku uz asi poslednych milion rokov…a vzdy ma tie bicykle fascinovali..ako si na nich vsetci frcali..ladne..aj vo Francuzsku a vsade v takychto krajinach..no a pred tromi rokmi (hned potom ako sme sa vratili z dovolenky – v Taliansku..ako inak) som si povedala,ze ten bicykel jednoducho potrebujem..a nasla som..jediny..krasny..u nas v obchode..v zlave (nikto ho nechcel..chudaka)..no a odvtedy brazdim ulice..musim jedine odporucat! je to najviac!!

    -crazypig: ja si kazdu jazdu uzivam..ale zajtra uz naozaj nesmiem zabudnut rukavice ;) ..a ked sa budem chysta do Prahy..isto ta informujem!! (a ked som tam bola posledny-jediny krat..tak som ta videla! ha!) :D :D vdaka

    Like

Napíš komentár