NEW IN…

Príspevky typu ´ahaaa čo som si kúpila!´ nepatria k tým s najhlbšou hodnotou. Takže nič podobné (tú hodnotu ..i keď každý to vníma inak) tu momentálne nehľadajte. No a čo! Ale ja aj tak vždy rada šmírujem kto si čo, kde kúpil. Ha! Som maniak. Tak zdieľajte moju radosť. Idem sa chvastať. Niektoré veci treba brať s ľahkosťou a nadsádzkou. To, že máme nový sekáč už viete, ale to čo som si odtiaľ odniesla ešte nie. Poďme na vec. Ste ready?

 Na začiatok trio šiat. Teda…tie kvetované a čierne krajkové sú viac tričká ako šaty.  Ale milujem ich detaily. Mašlička v zadnom výstrihu, či iba samotný hlboký výstrih vzadu na tom čiernom. A volánikové rukávy na ´anjelských´ dress..

 Potom ten najpríjemnejší svetrík ever. A topshopovská námornícka mikča. Plus ľahunký kvetovaný top.

Nakoniec sivý neviemakotonazvať-kardigán. Neonové nohavice. Teším sa na ne. Jeggins. A ľahunké indické háremky (či ako to nazvať)

Toť moje skromné úlovky. Teším sa na outfity. Ukážem sa vám. Uuuuu. Zajtra sa tam vydávam znova. Anglické značky a tak. Mňam.

Ako víkendujete??

34 thoughts on “NEW IN…

  1. rebucha!! to snáď nemyslíš vážne! hádam mi len nechceš povedať, že šaty sú z toho sekáča!! tie čierne sú vážne najlepšie, chcem! :D

    inak tie háremky som si skúšala aj ja, aj som nad nimi prudko rozmýšľala (teda ak to sú oni), no neprešli mojou vylučovacou komisiou ;)

    Like

Napíš komentár