KÁRO…

Kocka sem, kocka tam. Dnes som bola za Bořka Stavitela. V šatách zdedených po maminke.Menšie úpravy- skrátenie a vyhrnutie rukávov a môžem ísť do sveta! U nás sa totiž (skoro) nič nevyhadzuje. A je to fakt sranda nachádzať veci, ktoré úplne zapadnú do dnešných trendov. Teda nehovorím, že by táto košeľa (-teda šaty) bola vrcholným trendom..no mne sa fakt páči. A je žltá (ha! druhá vec…a včera som objavila ďalšie zabudnuté sako..môžte sa tešiť…žltá ma totiž baví stále viac)

Takže som sa hodila do kára. Pridala tašku (áno..je otravná..ale keď som už investovala…stálo to za to!!) a opasok, ktorý som si asi (radšej) nemala kupovať..pretože ho pchám všade a všade sa mi páči. Hlavne s tou taškou! Magický kruh. No a čo? Hlavné je, že sa mi to páči, nie? Čo vy na to? Ako mi to ide v ´stavebnom´?? Ale viete ako mi bolo dobre..mega pohodlná vec! Fakt!

A keďže ráno sa teploty pohybovali ešte v mínuse…hodila som na seba parku, šál, čižmičky (ktoré som jaksi nestihla zaznamenať ráno.. uvedomila som si to až keď fotky boli na svete..a ja som musela bežať do školy ;)

Inak už aj vy cítite tú JAR vo vzduchu?? Ja absolútne! A teším sa, teším!! Dnešné poobedné posedenie na námestíčku (viete ako..slnko hreje…vy sa v tom vyžívate…a komentujete všetko a všetkých..no dnes to bolo na úrovni..hlavne vysoké školy! to si dovoľ) mi to viac než potvrdilo. Vykračovanie si v rozopnutej bunde tiež. Áno…nech to len tak zostane!!

A ešte…môžem sa len tak pre zaujímavosť čo vy (študenti/študentky) študujete za VŠ-odbor a kde?ako? a tak… ;) Ja som neskutočne zvedavý človek….a ak niečo neviem je zle (čítaj..som zlá!!) :D

btw: TEN sloh som napísala na 2+ (lepšia známka nebola..čiže spokojnosť vcelku) No teraz ma už očakávajú sacharidy a lipidy…oo áno..chémia rulez ;)

19 thoughts on “KÁRO…

  1. Studuju Řízení logistiky, na ekonomické fakultě.

    Jinak ty košilošaty jsou perfektní! A na té druhé sérii fotek po třech – ta druhá – dobrý načuřený výraz! :D

    Like

  2. TA dlouha kosile je vazne vyborna… skoda, ze me to proste neslusii… a co se studia tyce… ted zrovna nic, ale podanou prihlasku uz mam… a ne poprve… ani podruhe…. ani potreti….. :o)

    Like

  3. -Tereza: cestovny ruch tiez zvazujem..a dakujem..uz mi chyba len ta prilba ;)
    -Tamara: hnede doplnky su moj absolutny top v poslednom case..kto by to bol povedal
    -Linda: tak ty si logisticky riaditel? fiiha..no a ten vyraz..stale sa smejem :D :D co to dalo prace
    -boo: takze som uz definitivne pod drobnohladom?? dakujem ;)
    -Lucy : ZASE dakujem ;)
    -Moly: uu..tak vela stastia..ma to caka o rok ;)
    -Simone Lässig: tieto koselovite veci su najlepsie!! fakt! a maximalne pohodlne..dakujem

    Like

  4. Tá košeľa sa mi páči, ja káro môžem:)
    A chodím na VŠ do Trnavy, na UCM masmediálna komunikácia, ak by ťa niečo zaujímalo, tak sa spýtaj, ale myslím, že to by nebola škola pre teba, lebo som pochopila, že máš veľmi rada cudzie jazyky a tam je to teda dosť bieda, čo sa tohto týka.

    Like

  5. -Michaela: karo sa mi zacina pacit ;) ..a masmedialna komunikacia vravis…to neznie vobec zle ;)
    -suzinqa: moja mamca je super ;) dakujem
    -Nina Lowe: ked povies..je je!! vdaka
    -carmabelle: som rada, ze sa luuubi :-*
    -Liv: aj mneee :D mersii

    Like

Napíš komentár