LEO…

 Mám dilemu. Dilemu prevelikú. Ale dúfam, že na TO prídem. Práve sa totiž musím rozhodnúť o svojej budúcnosti. Vybrať si semináre do ďalšieho ročníka…aby korešpondovali s tým z čoho chcem maturovať a čo chcem študovať. Pchéé. Jediné čo viem je to čo NEchcem. A áno..aby to malo niečo do činenia s jazykmi (asi..keď už som na tom bilingválnom) Ale nie…jazyky ma fakt bavia. Nechajme to tak. Mám čas do budúceho týždňa. Do vtedy mi možno založia lahodnú školu.
A ako dnes inak? Celkom fajn..na to že je to streda tak som to zvládla. Až na písomku z matiky..ehm…ale prežili sme..a hlavne že sme zdraví. Inak jazyčku som zvládla v pohode. ON tam nebol..damn ;)

Po dlhšom čase som nahodila svoj chlpatý leopardí svetrík z angory. Keď udreli tie mrazy (brrr…fakt chcem leto..alebo aspoň jar..hneď! teraz! za kladné vybavenie žiadosti vopred ďakujem )
A jeden z nových náhrdelníkov v praxi.
Stále sa mi potvrdzuje to, že som čoraz viac za jednoduchosť…v obliekaní. Veď dnes rifle, triko, svetrík…k tomu aspoň nejaké oživenie v podobe náhrdelníka this time. Ale posledné dni mi to viac než vyhovuje.

Škoda, že som si dnes nedala farebnejšie ponožky.

25 thoughts on “LEO…

  1. ja som to vyberanie zazila minuly rok a vybrala som si strasne zle pretoze sa musim ucit biologiu uplne zbytocne na maturu aj ked dalej ju uz potrebovat nebudem:/ …kam sa chystas na skolu? :P

    Like

  2. super si si ten náhrdelník skombinovala ;) a držím palce, ja si tiež budem musieť vybrať tento smer na semináre…ale my tuším až ku koncu školskeho roka (?) :) daj potom vedieť ako si si vybrala ;)

    Like

  3. ahoj, casto si pozeram tvoje kombinacie a musim ti uz povedat ze mas uzasny vkus,aj ked nemam cas sa vyjadrit k nim,ale tentorat ano a poznamenavam ,ze mi na fotkach chbaju topanocky.niezeby ponozky neboli fajn ,ale zaujimalo by ma aku obuv by si prave ty zvolila .kiss xx

    Like

  4. myslím,že na budúci týždeň hlásili oteplenie?:) držím palce pri výbere seminárov:)a otázočka otvorili už v auparku Ann Christin? Dík za odpoveď a pekný večer:)

    Like

  5. -Veronica: dakujem..viem..a aj tak lezal dlho opusteny v skirni ;) chudacik :D
    -Lucíe: thank you girl..
    -chicca: to by som rada vedela, ze kam as chystam :D och! som strasna
    -Moly: dakujem..a praveze sa netrapim.. :D ale recept na roztomilost nepoznam :D :D no dakujem..potesila si ma
    -Ev:vdaka
    -stanči:. uu tesim sa…dakujem cica
    -MAJUS: oo myslis? dakujeeem
    -Nina Lowe : tak je
    -Lucy: nerobim to vobec nijako..cize asi tak..a dakujem
    -M!: vazne?? tak to som rada
    -Simone Lässig : moje ponozky sa stavaju legendou..dikes
    -Martina G.: aj mne sa líbí…moc moc..dakujem
    -Barbora: depka?? ale prosim ta..to je u mna na zlej adrese..a som rada ze mam takyto dojem na ludi..vdaka :D
    -fashion-de-lampion: a ja sa opakujem asi stale..tiez jednoducho DAKUJEM
    -Tyna: ňuňuňu…dakujeeem
    -♥Ballerine Caroline♥:oo dakujem!! a ono to netreba prilis riesit a pridat ked mas naladu.. ;)
    -F.F. Moni: uf vdaka..ana rozhodnutie som aj ja zvedava :D
    -SpleenOfStyle:dakujem za pochvalu..naozaj si to vazim..a to o topankach si tiez uvedomuje..skusim na tom zapracovat..a este raz dakujem ;)
    -Káesko:: chcem chcem chcem!! chcemE
    -evie: och..uz aby tu bolo to oteplenie!! a dakujem..a NIE Ann Christin este neotvorili

    Like

Napíš komentár