RAND♥M STUFF…

 Nedeľa. Máte radi nedele? Môj vzťah je taký rozpačitý. Ešte sa môžem vyspať, máme skvelý obed, poobede relax..to znie všetko viac než lákavo. No stále je tu vidina pondelka! A dnes obzvlášť, keďže prázdniny už pomaly ale isto končia. A škola znamená aké-také učenie predsa (haha!!). Nedeľa večer..doháňať všetko zameškané. Mala som plán. Že tieto prázdniny si to všetko pekne rozvrhnem. Kuknem si aj tú maturitu a tak. Ale! Plán stroskotal (ne-ča-ka-né..ale psst!)…každý deň boli na robote oveľa interesantnejšie veci predsa. A teraz sa dozvedám čo všetko ešte mám stihnúť. Napísať sloh (rozprávanie..na vlastnú tému- nemáte nejaký dobrý nápad?) a ešte ďalšie veci, ktoré už radšej ani nechcem vedieť. To sú nedele. Ako keby sme sme nepoznali ;)

 ♥ Toto ´počteníčko´som si doviezla z veľtrhu. Celkom fajn časák…a našla som v ňom aj bloggerky (ešte ukážem!)

 ♥ Bola som v knižnici…a jediného Palahniuka som našla tohto. Zatiaľ som od neho čítala iba poviedku (Guts- poznáte to niekto??)…tak som zvedavá aká bude táto kniha. Čo vy na to? Čo vy a Chuck??

 ♥ Tieto skvelé náhrdelníky. Áno…s mamčou sme maniaci na všetky ozdoby podobného typu. Už sa teším kedy ich vyvenčím. No nie sú skvelé? Drahokamy…

 ♥ Konečne vytúžené nadkolienky…tie čierne ste už mohli vidieť v akcii

♥ A nové botičky! Mamča ich volá ´lyžiarky´. Lebo keď som jej ich prvýkrát  ukázala ona na to ´To čo za lyžiarky si si kúpila?´

♥ A na záver vám budem robiť chúťky. ( som zlá zlá!!) Ale takéto a rôzne iné dezertíky si mi poobede robievame. Dnes to bol citrónový pudinček s jahodovou dreňou a snehovými obláčikmi. Mňam…čo viac dodať ;)

Ak náhodou máte nejaké otázky SEM s nimi…ja idem zapojiť svoju imagináciu a vymýšľať sloh. Dúfam že ma ti tá múza dá ale poriadny kopanec. Som na to zvedavá. Majte sa! A užívajte si nedeľu ak je váš vzťah hocijaký!

24 thoughts on “RAND♥M STUFF…

  1. tie topánky sú skvelé, ja som ich chcela v tej tmavšej farbe! :D (sú to oni však? z NYeru, v hnedom a v tmavosivom či čiernom či aká to bola :D) a tie náhrdelníky..no nádhera.. ten naľavo som si aj ja vyčíhavala! :D (sú tam ešte? práve som v žiline, mám poň utekať? :D)
    veľa štastia so slohom :D nechceš niečo napísať o tom ako sa rozšírili blogy a ako sa dá najsť inšpirácia na internete? asi nie že? :D len nápad :)

    Like

  2. wow..tie náhrdelníky sú dokonalé…vždy ked si také chcem kúpiť tak ich nikde nemajú alebo sa mi nepáčia..skásim sa pozriet do new yorkeru..topánky sú nádherné..všimla som si že všetci v poslednej dobe jedia niečo sladké..uff..aspoň niesom sama :D

    Like

  3. -F.F. Moni: och dakujem..a jasne, ze boticky su z NY..lenze ziadne ine prevedenie som tam nevidela ;)..a nahrdelniky?? mas?? skvele..ten cierny bol posledny ked som ja kupovala ;/ ..a i napad dobry..no teraz to ma byt o inom..i tak dakujem
    -Lucy:uuu..dakujem
    -Fashion Smiley : som rada, ze sa lubi
    -daniell : diky…tie mmm botky su z NY..maju este aj podobne tipy..momentalne v zlave!! utekaj ;)
    -Tamara: tiez si to hovorim..
    -mon… : lyziarky su totiz jednicky!! oo ano…dakujem
    -jitasekfashionista:dakujem…vsetko NY (ne-ca-ka-ne…u mna :D)
    -Nina Lowe : mnam mnam…dakujem
    -Foly D. Sante: joj dakujem..a tak..nedele su svine ;)
    -Zuzankita✝K. : hej..superske su
    -Luci in Disguise: napravit! zadovazit! su totiz skvele..a ja dakujem ;)
    -Moly: dakujem aj za odporucania ;)
    -Káesko: hned mi je lepsie na dusi…dakujem
    -Julie : vidim ze priezviskovy problem mame podobny.. :D :D :D
    -fashion-de-lampion: skus NY…dakujem
    -Ev: sloh je DONE..uf..ale vdaka
    -biancaprincipessa: fiiha…gratulujem..moj setrivy moment zlyhal ;)
    -czech foreigner: sup ho do kuchyne!! a kuchtimeee
    -Anonym: fuuha..tak to som teda zvedava..a ak to preluskam dokonca tak sa isto podelim..vdaka
    -suzinqa: este aby neboli..skarede si nebudem kupovat, ci? :D :D
    -MAJUS : skus skus..NY..jeden by neveril…a o sladkom ani nehovor..prave som dojedla vafle..mmm ;)
    -Veronica : jsou, jsou ;)

    Like

  4. nahrdleniky nemám, ale nevadí…a tie botičky mám už aj ja, taký Sale na ne nahodili že som musela!! :D ale hej boli to tie čo som už dlhšie číhala ;)
    (ale čuduj sa svete, nič za euro som nenašla…zase.. :D …len tam pri doplnkoch pri opaskoch tký dooosť pofiderny šal za euro..ale toť vše.. :D)

    Like

Napíš komentár