15/2

 Dnes som vstala o POL JEDNEJ!! Poobede!! 12:30. Teda nevstala. Ocino ma zobudil. (áno..išla som spať niečo po druhej..ale aj tak) TO sa mi ešte nestalo. Tak som na obed raňajkovala a bolo mi fajn. Nerobila som absolútne nič zmysluplné. Teda vybrala som prádlo, zavesila ho, vybrala z umývačky…uf..stačilo. Potom som pozerala faktor strachu. Išla sa prejsť. Navštíviť kamošku a tak. Mám asi milión fotiek…takže tento outfit sa tu ešte určite objaví (dúfam, že sa páči..a ak aj nie..nevadí!) Mala som náladu na kvetinky. A na mašľu do vlasov. Misia splnená. Som rada.

 A kabátik nesmel chýbať. Oceňujem…bola to skvelá kúpa. Je príjemný…a baví ma.

 Nasleduje trio favoritov.

 Ten kabátik je úžasný aj zozadu! Aha ho!

Priznávam..neviem vybrať rozumné množstvo fotiek. Teda mne toto príde rozumné. Keď ja sa neviem rozhodnúť a najradšej by som vám ukázala všetky (tie poradené of course). Pretože keď raz začnem fotiť…a keď ma to chytí ;) Ako ma istý anonym označil. Som narcis. A čo? (my všetci v podstate sme) Ale mňa to baví a páči sa mi to.

Zajtra sa chystám do Brna na veľtrh(styl&kabo)s rodinou. Niečo ako rodinný biznis. Uvidíme ;)

16 thoughts on “15/2

  1. ja som nad tým kabatikom tieš rozmýšlala,len keby sa ta ,,číča,, dala dať preč :/ ale na tebe je krásny :)a pekný outfit :)

    Like

  2. Mašli do vlasů bych zvolila o něco menší. Připadá mi až moc velká…
    Květinový vzor na tričku malý nedostatek s mašlí vyrovnává!
    Takže celkově opět velmi povedené =)

    Like

Napíš komentár