IT COULD HAVE BEEN A NICE DAY…

 Musím si zlepšiť náladu, pretože dnešný deň dopadol v konečnom dôsledku dosť na prd. A to bolo krásne! A odpadol nám seminár, čo znamená, že som v škole nemusela trčať do štvrtej a potom hneď bežať na jazyčku. Čiže som sa naobedovala ako normálny človek a stihla som ešte aj prísť domov, vydýchnuť si a pomaly sa vypraviť na jazyčku. A keďže bolo tak krásne, nahodila som slnečné okuliare a s rozopnutou parkou som si veselo vykračovala do mesta. Prechádzka mi padla viac než dobre, po ceste som ešte aj stihla okuknúť sekáč (nič nemali..) a zašla som aj za mamčou do roboty. Potom som už utekala na jazyčku. A viete, že jazyčku ja rada. Bol tam! Všetko bolo fajn! No po ceste domov táto ´idylka´skončila. Ideme si v autobuse a zrazu ´kontrola, pripravte si cestovné lístky´. Tak som si ten cestovný lístok pripravila. Mala som !! Skontrolovali mi ho…no karta na zľavu je vraj neplatná. Doteraz nechápem…snažila som sa to nedorozumenie vysvetliť, no márne..a tak je 20e v riti. Zajtra sa tam chystá nabehnúť môj ocino tak uvidím. Hlúpy celý dopravný podnik aký je! Fakt mi to je ľúto…teda hnevá ma to..lebo ta revízorka sa so mnou bavila ako s najväčším debilom. Ide o princíp! No nech sa už nerozčuľujem..chce to malé ukľudnenie, a tak píšem. A dúfam, že to pomáha. A to sa mi aj tie dnešné fotky naozaj páčia! muselo sa to tak pokaziť??
 Ale inak to mohol byť fakt pekný deň. Nemyslím na to! Ráno som v kľude ešte stihla všetko pofotiť a musím priznať, že tieto fotky sa mi fakt páčia! Nahodila som nové legínonohavice, o ktorých sa snažím presvedčiť ,že sú hnedé…(áno..je to taká sračková dozelena), pruhovaná tričková klasika a vojenské sačko. Musím povedať, že sa mi to páčilo..splnilo účel a k tomu všetkému to je najviac pohodlné..tieto legíny už asi nevyzlečiem.
A samozrejme nesmie chýbať taška…a (ehm…jarné..mamča na mňa zazerá, keď si ich obúvam) čižmičky, ktoré pomaly ale isto dožívajú! A nie! Nechcem to dopustiť! Sú to totiž tie najpohodlnejšie a najlepšie čižmičky ever…a tú farbu žeriem!
 Dúfam, že ste sa mali lepšie ako ja :D Mne nezostáva už iba tešiť sa na prázdniny! A predýchať to!

27 thoughts on “IT COULD HAVE BEEN A NICE DAY…

  1. ani ja nemám rada revízorov :D ale zatial som mala s nimi šťastie raz ma jeden chytil a bol aspoň milí a povedal že nech si pekne kupujem lístky :D a pustil ma našťastie :)

    Like

  2. to s tou kartou sa stalo minule aj mojmu kamosovi,tiez tam bol jeho oco ale nevyhadal sa ..myslim,ze platil dokonca viac nez 20..preto radsej nechodim autobusmi :D a to sako je uzasne! :)

    Like

  3. pekné fotky, a neboj to bude dobré ;) mne sa stalo niečo čo síce bola moja vina, ale strašná smola :D hrdo som vytasila električenku…a bola 2 dni po uplynutí platnosti???? to bolo 40 eur v riti… a krásny outfit, have a nice day pamataj! :D

    Like

  4. tvuj blog je fajn, akorát teda nechápu proč máš v každym postu milion stejných fotek?? třeba v tomhle jich máš 12! stačily by bohatě 3, přijde mi to jinak totiž fakt narcistický. Jinak to tu mám ráda. Denisa

    Like

  5. Prečo mám taký pocit, že chodíš na BG T. Ružičku a si zo ZA? Už 2. deň ma zžiera, či je to tak!! :D

    A ak ťa náhodou stretnem a budeš mať toto na sebe, tak ti to ukradnem.

    Skvelý blog a… no proste je skvelý.

    Like

  6. S tou pokutou… Vím o čem mluvíš… Na podzim jsme měli půlkolony… Táta mě tam nechtěl hodit autem a tak jsem jela městskou. K mé smůle nastoupil nějaký postarší pán s tím, že je revizor. Ukázala jsem mu svůj měsíčník (teda bratrův, jezdívala jsem na bratrův) a on mi sdělil, že mi vypíše pokutu, protože jedu mimo zónu, kterou mám zaplacenou. 500Kč mě to stálo (zhruba těch 20e)… Fakt radost toto!

    Like

  7. Ty legíny jsou super, mám podobné kalhoty ale ještě je musím zůžit v látkách. Jinak zbožňuju tvé sáčko a kabelku. Ale hlavně teda to sáčko O:-)
    Jinak já tě asi naštvu ale já mnohdy jezdím s prošlým měsíčníkem a prostě suverénně ukážu prošlý datum a oni na to jen “V POŘÁDKU”:D Ale nějaké po*rané nedorozumění s prošlou slevou či čím by mě naštvalo, holt česko i slovensko jde do hajzlu a tak potřebujou vybírat prachy VŠICHNI:-/

    Like

  8. rebouš! však to sa zvládne ;) 20 euri hore dole, mohlo sa aj horšie stať… :D

    hlavná vec, že si bola kočka ( ako vždy ) a mala si krásny deň, no nie? snáď si ho nechceš pokaziť nervovaním sa kôli revízorke… aj keď chápem ťa ;)

    Like

  9. ooooo..vdaka vdaka vdaka!! na tu pokutu som uz aj zabudla..cize je to fajn ;)

    a Blueberry: ehm..pravdu mas dievca..ale pssst ;) a esteze si ma vtedy nestretla..by som isla domov naha..niee..nedala by som sa!! ;)

    a Denisa: ehm..asi som narcis..bodka ;)

    Like

Napíš komentár