RED-LEGED…

A pokračujeme v nosení siloniek. Ja milujem farebné. A že tých farieb mám asi milión..od úplne neonovo žltých (a že svietia) až po tmavo tyrkysové a tak. Ale červené patria k favoritom. Červenú vo všeobecnosti veľmi môžem. A dnes znova šortky….prichádzam na ich čaro…sú predsa úžasne pohodlné a nosia sa k nim silonky :D (ehm…dnes som si kúpila aj jedny koženkové…vrrr…budem za drsňáka)
Inak sa mám celkom fajn…až na to , že som včera maximálne pokašľala písomku z dejepisu…no to sa hádam nejako spraví.

A keď neviem ako sa tvárim, skúšam všemožné pózy..no tie tiež dochádzajú..nemáte niekto manuál o tom ako sa tváriť a v akom rozpoložení mať svoje končatiny a tak? :D

Lebo ´když už vážne nevíte coby´ (do Obi nemusíte) začnete sa točiť…rýchlo točiť…a pri tom sa chcete aj fotiť…nie je to tá najpraktickejšia záležitosť ;)

A môžte si ma vychutnať aj v rozkúskovanom stave ležmo.

Keď som sa ráno obliekla…vedela som ,že niečo k tomu ešte chýba…jasné moja červená mašľa do vlasov! Ehm…moja červená mašľa do vlasov!!!! Je nezvestná….tak si to aspoň domyslime (a aby ste nemuseli namáhať vaše závity…tu som vám ju dokreslila )

 svetrík-NY(1e), tričko-NY(1e), šortky-NY(1e)
A viete na čo je čas?? ( na louskání ořechú…ako by moja kamoška povedala, no o to tu teraz nejde!) Ja chcem Vám poďakovať…už vás je skoro 200!!A ja sa teším!! Tešte sa so mnou..a chyťte si ten vzdušný bozk!!
Say Hello, Wave Goodbye …od včera sa tejto pesničky nemôžem nabažiť (úplne mi pripomína Marilyn Monroe)..takže ´Say Hello, Wave Goodbye´ :-*

22 thoughts on “RED-LEGED…

  1. tie psoledné tri sú najkrajšie :)) a krásne silonky :) a dalšie šortky za euro!! aaa! :D ničí ma to uplne :D (dnes som bola v Nyeri, našla som stojan 1 euro, a tam jedna škaredá čiapka a také o ničom zelené tielko. toť všetko.)

    Like

Napíš komentár