BUT I´M AN EASY-GOING PERSON…

 Máme zmenený rozvrh. Som preturbovaná (to si nevšímajte :D )..mne ľudia zvyknú nerozumieť ;) Francúzske bilingválne človeka poznačí. Nestíham. Bola som v meste. Slnko svieti. Dnes som mala na sebe sako pre štrnásťročného chlapca.(ehm..nazýva sa to boyfriend jacket?? :D) Cítim sa fajn. Zuz ma včera inšpirovala. Vyznievam chaoticky? Práve preberáme surrealizmus..tak môžem hrdo vyhlásiť, že praktikujem jeho princípy. Letím na tréning. Nestíham. Píšem hlúposti..Tak to nečítajte :D Môže sa stať, že to ešte prepíšem…nemám čas si to po sebe ani prečítať. Tepláky mám zbalené.

 Schrúmem posledné fitness..džús už je vypitý..vidíte deti..tomuto sa hovorí svačinka ;) Letím!!!

Báj de vej viete čo mi ukázala štatistika?? Citujem ´Zobrazenia stránok včera 634´ Akože 634! Wow…že ďakujem…ale už fakt musím ;)

16 thoughts on “BUT I´M AN EASY-GOING PERSON…

  1. Normálně víš co??? Včera jsem ležela v posteli, nemohla usnout a říkala jsem si ,,Co je podle mě ten nejlepší outfit na světě? Tmavý skinny, bílý tričko, béžový sako, hnědá kabelka.” Fakt, přísáhám!!!

    Like

  2. krásny šál :) a fuha, zmenila si pozadie (stenu) nejako ;) pekné je velmi ;) :D
    francuzske bilingvalne?? uhynula by som :D som rada že viem po francuzsky povedat ako sa volam :D (učim sa FJ tretí rok, ale inak v pohode.. :D) takže to ta obdivujem :D
    a congrats k takej návštevnosti ;)

    Like

  3. -czech foreigner: uf…tak ze bezkonkurencne dakujem ;)
    -Linda: :D niekedy mam strach normalne ked ludia citaju to co vyprodukujem..ale som v klude..a ja mam nieco tusim na 10 rokov ;)
    -TinaRose: sup sup naliat si dzusik..a dakujem ;)
    -Kaesko: ano je to u nas.. kuchyni..dakujem..a trenujem tanec (street) ;)
    -Lucy:dakujeeeem
    -Luci in Disguise :to fakt?? :D :D :D plnim sny (ano, som si ista ze si si to predstavovala tisickrat dokonalejsie, ale nevadi :D) dakujem
    -Tamara: som rada ze ma spriazeneu dusu..aspon v sakovej oblasti :D dakujem
    -Beata:za-toto-ja-velmi-pekne-dakujem-pusa
    -Juliette: dakujem..moja oblubena (teda jedna z oblubenych, ze?)
    -F.F.M.:ano gratulujte mi,presunula som sa do kuchyne :D…ale dakujem…a este raz dakujem ;)
    -Carmabelle: tu satku milujem..a uz davno som ju nema , takze dnes som to napravila a znova som sa zamilovala :D

    Like

  4. Zdravím máš super styl :) Nebo aspoň mě se moc líbí. A co se týká svačinky, zajímalo by mě jestli jíst takhle zdravé pořád? A nebo jestli držíš třeba nějakou dietu? Já jsem teď narazila na tohle https://fitkitchen.cz/ mají tam moc dobře vypadající jídla ale ještě jsem si nic neobjednávala zajímala by mě nějaká recenze.

    Like

Napíš komentár