TO BUY OR NOT TO BUY?

NEROZHODNOSŤ je fakt hrozná vlastnosť! Doplácam na to skoro stále..jeden by neveril v akom množstve situácií, kedy sa treba rozhodnúť sa deň čo deň ocitnem ;) Dnes som v háemku strávila minimálne pol hodiny rozhodovaním sa o ne/kúpe tejto kabelky. Vytúžená je Alexa..a toto je jeden z náhradníkov. Už na prvý pohľad mi padla do oka…lenže..nepočkám ešte? nenájdem lepšiu? Kabelku tohto typu chcem už strašne dlho. Pobehala som všetky dostupné obchody…zopár adeptov by aj bolo..ale táto..asi sa mi zdá najvhodnejšia! Zásadným kritériom je to, že sa dá v pohode nosiť NA ruke..a nielen V ruke (pretože u väčšiny týchto kabeliek je to malé ucho strašne krátke..prečo??? ) Dlhšie ucho samozrejme umožňuje nosenie krížom a tak.. Farba je úplne skvelá! Tento odtieň hnedej som si zamilovala ( a to hnedú nemám nejako extra rada…)I keď tá zelená tiež nie je vôbec zlá….ach!!! vidíte to?? Ja a rozhodnúť sa? Nehrozí (dobre…nedramatizujme…nie je to až také zlé)
ALE
Potrebujem ju? (ehm…hnedú kabelku ešte nemám..) Kabeliek mám celkom dosť…dobre CHCEM ju!! Už vídim všetky tie outfity!! Nepríde vám praktická??
20 eur!!! Je to veľa? (ja fakt nezvyknem nakupovať drahé veci..už pri desiatich eurách rozmýšľam) Počkám? Zlacnie? Určite ju už nebudú mať…už dnes som v ruke držala poslednú (ale ževraj by ešte mali prísť) ach…investujem?? Ale potom by som už mala obmedziť ostatné (i keď eurové) nákupy.
Áaaaaaa..ako sa tak dívam na tie fotky začínam ľutovať, že som ju tam nakoniec nechala!! Ale 20e je celkom dosť….mamaaaaa (a to som ju dnes bola obzrieť dokonca dvakrát!)

A čože som dnes mala na sebe?? Parka je skvelý spoločník do znovuudierajucej zimy (wtf?? ja si poprosím jar…ďakujem vopred) Vysoké čižmy, šál…ide hlavne o to aby mi bolo teplo..účel splnený! A ´hračkárske´sluchátka nadovšetko milujem ;)

 Takže…vy všetci mate bojovú úlohu!! Kúpiť?? Nekúpiť?? Prečo?? BABO RAĎ!!!

40 thoughts on “TO BUY OR NOT TO BUY?

  1. kúpiť ;D vyzerá dosť, ale dosť dobre! a keď ti už tá z netu zkrachovala, myslím že túto fakt neoľutuješ!! :)

    ako vidím nechtíky ti vyšli!! aj ja chcem také! ( škoda, že lenivosť am premáha ) :D

    a sluchátka sú najlepšiéééé ;D

    Like

  2. počkej až ji zlevní-to si pro ni pak možná dojdu taky a přesně v takové to barvě, ještě se mi dost líbí i v zelené;)
    jediné co se mi na ní dvakrát moc nelíbí je ta divná maxi velikost, nebo spíš, že na mně vypadá tak ohromně, u tebe mi to tak nepřijde:D

    Like

  3. Koupit! mě se o ní zdá už několik týdnů….
    Máš to tady krásné, jsi taková pozitivní a krásná, moc ti fandím!

    A.

    Like

  4. tá taška je fakt prekrásna!! myslím tá prvá! nestihla som si prečítať článok, lebo som mala nutkanie napísať svoj názor do komentu, ale niekde som zachytila otázku kúpiť. tak ak sa jedná o tú tašku tak jednoznačne ANO!!! a ináč super vetrovka :-))

    xoxo

    Like

  5. Zlevnovat ji nebudou, teda aspon ja tam jeste nevidela, aby zlevnovali klasicky kabelky (maximalne psanicka).. A nehorázně se k tobě hodí, takže šup pro ní! :)

    Like

  6. Ja by som určite šla do toho. Už len pre to väčšie uško! Všimla som si,že na všetkých Alexe podobných je veľmi malé a toto vyzerá akurát! Cena je podľa mňa ešte celkom v pohode. V New Yorkeri majú podobný typ za 23 eur. A tieto tašky sú z tých, ktoré ani do zliav nevydržia… :)

    Like

  7. pobavil ma tvoj text takého niečo si aj ja hovorím keď chytím do ruky kabelku :D
    ale táto je naozaj pekná a na tejto aspoň nieje ten otáčací zapínačik ktorý sa dosť často kazí takže neváhaj kupuj :)

    Like

  8. Hele já bych ji koupila. Taky si obvykle nekupuju drahý věci, spíš všechno ve slevách, ale zrovna u týhle kabelky mi přišlo 20 euro fakt málo! Jdi do ní :) Je fakt krásná a pohodlně se nosí. Brzo je vyprodaj (v Praze je např. už téměř nemají) a tyhle určitě do slev nepůjdou.

    Like

  9. Já si myslím, že když je taková vytoužená – tak koupit. To – jak ji popisuješ zní – jako že ji velmi chceš.. Tak si udělej radost – lepší jeden vysněný kousek, než 5 takových na které si potom ani nevzpomeneš – můj názor. :)
    Já si podobnou kopila v mangu a byla mnohem dražší, ale nelituju. Je praktická a krásná a miluju ji! :D :D
    “B”

    Like

  10. aa maš super nechty!! :D takéto sa mi vždy páčili!! :D
    my sme tuším dost podobné ;) ja tiež vačšuinou nakupujem až ked sa to už fakt oplatí a prípadne je to vo výpredaji…20eur je fakt dost, ale ..no je naozaj velmi pekná :D takže by som sa rozhodla podla finančnej situácie – ak ta 20 eur zas až tak úplne nezruinuje, ber ju!! :D
    http://fashionfairyblog.blogspot.com

    Like

  11. ta kabelka je moc dobrá, kupuj, já jsem uplne stejne nerozhodná jak ty :D na začátku ledna jsem takto hodinu strávila u této – ale v černé. Ted uz jsem na ni zapomela, ale kdyz jsem uvidela Tve fotky s tou kabelkou, začínám po ní toužit znova :D:)

    Like

  12. ja by som si ju kupila, vyzera krasne :) len by som kukla, ci by mi uniesla ten moj kabelkovy naklad :) nikdy v kabelke nic tazke nemam, a aj tak je vzdy ako plna kamenov!

    Like

  13. Dadusha:ano..presne viem ktoru myslis…tu som okukovala hned ako ju dostali..no ma dve hlavne minus…nezmestia sa tam velke A4 zosity…co mne ako skolacke velmi vadi..a potom neda sa tak pohodlne nosit NA ruke…takze tak..kebyze je vacsia s dlahdim uchom je dokonala!! a za tu cenu!! 7e u nas..skvele!! takze ak ti vyhovuje je to super!!

    Like

Napíš komentár