IT ARRIVED….

Aha! Prišiel! Mne! Balíček! Dnes! Uf…
Moja prvá internetová objednávka. Celá rodina mala pochybnosti! Ale prišlo to! Teším sa…
Všetko to začalo tak, že sa na NewLook-u objavili zľavy…ako som si tak prezerala všetky tie veci…nemálo mi ich padlo do oka….prišla mamina….zaľúbila sa do topánok…a už sme objednávali!
Ale ako budeme platiť ??(oo áno ocino a jeho nedôvera voči týmto spôsobom platieb) no cez kartu som tu nakoniec zmákla. Peniaze odišli…a tak nezostávalo dúfať, že zásielka dorazí! 8-10 pracovných dní tvrdili…a mali pravdu…ja som sa síce tešila už v piatok…no dnes (deviaty deň) som našla vytúžený žltý papierik v schránke! A utekala som na poštu…
Pri tom som sa vám dokonca aj stihla odfotiť….dúfam, že ma ľúbite :)
Outfitovo to dnes bola stávka na pohodlie a  klasiku. Rifle, hnedá košeľa a v poslednom čase obľúbená ´pilotská´ bunda (dúfam, že vás nenudí…a keby náhodou…môžete sa mi zložiť aj na to lietadlo…vopred ďakujem)….no aby to nebolo až také suché…tak ´oživenie´ som pridala v podobe tejto úžasnej šatky-tie farby a vzor!! To sa mi fakt že páči….mimochodom tú som si doviezla z Florencie (rekapitulácia výletu bude…čoskoro :) A mašličková brošňa…dokonalé.
 A tu už ho držím! Čakanie na pošte sa vyplatilo…juchú….bola som fakt nedočkavá..ešteže tá pošta je tak blízko :)
 Akcia : odfoť sa s balíkom vo výťahu…misia splnená!

 A už sme doma!

Fúú…tiež ste také nedočkavé …ja som bola ale neskutočne.
A voilá! Už je to tu! Naša objednávka…
Po rozbalení to vyzeralo asi takto…sáčky a papiere všade :)
A čože sme si to nakoniec objednali?? Tie najúžasnejšie topánočky pod slnkom…vytúžený sveter so sobom…a mega sluchátka…toť v skratke..podrobne vás s novými účastníkmi zájazdu zoznámim neskôr :)

 A čo vy? Nakupujete na internete ako zbesilé??

EDIT: viete čo na mňa práve vyskočilo po rozkliknutí políčka ´štatistika´?? citujem : Zobrazenia stránok včera :413 ….wow!! lámeme rekordy…ako vás ja len ľúbim :) ĎAKUJEM ĎAKUJEM….

33 thoughts on “IT ARRIVED….

  1. Takže najskôr Ti musím oznámiť, že pilotka nenudí! ..ibaže závidím čoraz viac!:D
    Nákup vyzerajá super, tie tmavé topánočky, ach!:)
    Tiež sa chystám objednať niečo z Newlooku, váhala som, ale po tomto poste asi už viac nebudem:)

    Like

  2. Cesta na poštu vypadá fakt napínavě.)) nic takovýho nemůžu nikdy vyfotit, protože obě moje bydliště jsou zhruba 100metrů od pošty :D

    Like

  3. Aaano, já nakupuju na internetu jako zběsilá — zrovna dneska mi paní pošťačka předávala zase 3 balíčky :) Mám takový pocit, že už se skoro bojí chodit do našeho domu :D

    Moc se mi líbí ta řasená taštička..a botky jsou taky super!

    Like

  4. Pekne vecicky ste si vybrali a maminou a dik aj za tip na obchod,maju tam fajne veci. A co cislovanie? Sedi tak ako sme zvyknuti tu na Slovensku?
    PS:svetrik je ovela lepsi nez ten z Tesca,dobre si si vybrala! zuzi

    Like

Napíš komentár