IT WILL BE JUST TWO-TONED..

Konečne piatok! A to sme boli v škole po prázdninách iba týždeň! Som nenormálne unavená…ale aj tak idem pravdepodobne dneska trošku  ´žiť´. Včerajší tréning bol neskutočne prefektný! Takúto svalovicu som nemala už dávno…a že ja svalovice nemávam. K tomu všetkému som dnes prešla asi milión kilometrov pešo (do školy, na obed, z obeda, do mesta, celé mesto, domov..uf!)…ale misia ´shopping tour´ absolvovaná. Síce úspešná som bola iba v časti second-hand tour! No o to väčšia radosť…vyčíhala som ´šťastnú hodinku´, a tak boli moje úlovky  za polovicu . Ulovila som 2 úžasné kúsky! Obidva červené (táto farba si ma dostáva stále viac a viac)…a dúfam, že vám obidva čoskoro predvediem. Jeden je síce trošku netradičnejší..no o to viac sa teším :) Tak zatiaľ iba trošku čiernobielo. Volániky sa mi tento týždeň nejako dostali pod kožu. Ježiškovská sukňa v kombinácii s čiernym tričkom , ktoré ma tie najlepšie ramená!

Víkend sa bude niesť v znamení oddychu (dúfam) …konečne sa vyspím..a chcelo by to upratať (no to si jaksi nepripúšťam..aj keď tie hory šatstva kade tade mi to neustále pripomínajú :) …a žeby nejaké to učenie (ako sa poznám…nedeľa večer to istí ) A vy ako?

EDIT: a viete čo? Toto je post číslo 100! Unbelievable….

20 thoughts on “IT WILL BE JUST TWO-TONED..

  1. díky díky díky…
    Eva: oo dakujem ti…a akonahle me omrzi (co pochybujem..i ked one never knows) bezim za tebou…a teba ked omrzi hocijaky uzasny kusok cakam balicek :-*
    Bezega: no co si budeme navravat…teda aspon u mna to je presne tak :)
    Foly: oo ano…ja viem ze ty to takto rada :) ..dakujeeem :)
    Lucy: jéjé…vdaka :)
    Theresa Matejicna: aj tebe dakujem..
    véčko: to som uz tusim niekde pocula..ale nie ty si!!! dakujem!!
    Michaela:to triko je vazne zenial..dakujem..a som rada ze sa frekvencia lubi :) tiez neverim samam sebe ze mi to v poslednom case tak ide…cize velmi si ma potesila..a ja sa budem snazit takto pokracovat :)
    Mielle, mon..,T. : dakujem dakujem dakujem..
    Fashion.Fairy: dakujem..a vies co..praveze u nas moc sekacov nie je..ale ja som bola tentokrat uzspesna v tom oproti kniznici :) tak skus..mozno nieco objavis :)
    carmabelle: mersiiicko kato :-*
    Natali, TinaR.:naozaj vam dakujem slecny…
    Tamara: inak pekne dakujem…fakt :)
    Ann: dakujeeeeeeem :-*

    Like

Napíš komentár