IDEME SI ZAFIGUROVOSKEJTINGOVAŤ??

Trojitý tulup,dvojitý axel, lutz..alebo radšej rittberger? A ako ste na tom vy? (KRASO)korčuľujete?
Viem, že aktuálne (otrasné) počasie vôbec nefandí podobným športom! Jazerá (aspoň tie u nás) sú už roztopené (áno je to tak)…tak nám zostáva jedine športová hala..
Ale viete čo? U nás v Auparku postavili UMELÉ klzisko…na mieste vám aj hneď požičajú (prípadne nabrúsia) korčule a môžte si vychutnávať státie na nožoch. Viem, že umelá hmota ten naozajstný ľad nenahradí (otestované!), no za vyskúšanie to stojí! A ja som to dnes testovala už druhýkrát ! Povrch to nie je zlý..taký ako keby namastený alebo naolejovaný (to aby sa dobre šmýkalo..asi)…takže padať vám síce neodporúčam..no je to sranda! A je to V TEPLE!!

 Zároveň vám môžem predstaviť moju novú mikinu s kapucou (!!) Je to tá najpohodlnejšia vec, čo som na sebe dááávno mala. Skvelý úlovok (ako inak z NY…no za tie 2,95e to tam predsa nenecháte!!!) Nemyslela som si ,že ešte budem chodiť v mikine…no táto je podľa mňa úúplne perfektná! Mäkká, skvelo široká (že to bolo L-ko?)-nazvime to oversized..to je hit, nie?, šedá farba je maximálne vyhovujúca (jemné trblietky…zapríčinené votkanou striebornou niťou síce nevidíte..no je to ďalšie plus) a mašlička? Tá je na tom celom najlepšia!

Mávate aj vy  dni, keď sa vám vôbec ale vôbec nechce ´fintiť´ (otrasné slovo) ?? Tak práve toto je ten správny odev podľa mňa…hodíte ju na seba…a stále vyzeráte ako tak super !! Aká je vaša taktika??

29 thoughts on “IDEME SI ZAFIGUROVOSKEJTINGOVAŤ??

  1. áno áno korčuľovanie je naj! či je zima, či je leto, no tento rok mi to trochu pokazila choroba, ale s kamoškami sme to stihli ešte za poriadnych mrazov u nás na jazere:)
    Tebe to aj na ľade pristane, kočka!

    Like

  2. :) presne som si ju tak predstavovala, taká tvojská!! :) pekná ;)

    ale sekne, ti sekne..

    a toto je to slávne klzisko? vyzeráš spokojne, takže súdim, že bude aspoň vyhovujúce.. :)

    Like

  3. Aká si tu zlatáá! :) A ak toto je deň keď sa ti nechce fintiť(naozaj hrozné slovo) tak fotom ako to vyzerá keď sa ti fintiť chce? – veď si tam krásna :)

    Like

  4. Mikina za hriešne nízku cenu je proste nutná! :) S korčuľovaním som na tom dobre (musím sa pocháliť:D) už piaty rok krasokorčuľujem a je to veľká drina ;)

    Like

  5. Mikina je skvělá!
    A ano, mívám takové dny a to dokonce tak třikrát do týdne:D ráno na sebe prostě hodím nějaké rifle, nějaké tričko a nějakou mikinu-vše v co nejpohodlnější formě! ..člověk si musí občas odpočinout od fintění, podle mě!:)

    Like

Napíš komentár