Ooo áno! Moje košeľové šaty a letecká bunda v premiére.
Už niekoľký deň sa dokopávam k tomu aby som urobila projekt na biológiu…dnes som sa do toho konečne pustila…fungovanie čuchu je fakt vďačná téma (prudká irónia)
Takže nasleduje ´povinná´ blogová prestávka na odreagovanie. Viem že fotky nie sú žiadne terno! (uspokojme sa s výrokom ´lepšie niečo ako nič´) Ale už som sa konečne chcela pochváliť touto bundou! Viete aká úžasná kúpa to bola? Z pôvodých 59,99e (fujto! v živote by som za ňu toľko nedala) som ju ja kúpila za 12,99e…čo je už celkom adekvátna cena podľa mňa :)

Takže adios..l´olfaction (oo áno ten prekliaty čuch) ma volá!!

21 thoughts on “

  1. ooo ano…dakujem vam slecny :)

    TinaRose's: asi ta nepotesim, lebo v gate taske sa nachadza jedine tak Savo a cukriky z marks a spencer :) ale …kujeeeem

    Beáta: vies ze aj mne obcas pride, ze sa podobam na nejku obludu??..ale dufam ze to nie je az take strasne..no budnu mozem jedine odporucit..je fakt ze tepla :)

    Michaela: pochybujem, ze si v nej vyzerala zle…no dufam ze ani ja nie som ten pripad…to sa proste uz nedalo odolat :) dakujem

    Eva Schön: och ano! dakujem :-*

    anonym prvy: oo ty si si na mna spomenula? no je toto zlate :) ..mas pravdu pokukovala som po nom..no ten kratky strih ma odradil..a co ty? kupila si nakoniec? alebo nieco ine?? ja som si svoj sobi sveter uz objednala..tak dufam ze dorazi v poriadku..jasne ze sa potom budem hned chvalit :)

    anonym druhy: oo aj tebe dakujem..a budna je (necakane) z terranovy…uz asi milion rokov som si tam nic nekupila..no minule som tam vbehla a ONA ta bola:) takze ak chces ponahlaj sa tym smerom! drzim palce!

    The Pale A. : budem sa cervenat..ale roztomilo dakujem..aj ten jacket dakuje :-*

    Linda: ooo vdaka ti!! silene dakujem :-*

    myraspberrylife:aaaaaaa ano ano dakujem! ..a som rada ze som ta potesila..TO bol moj zamer..si skvela!! a dufam ze aj na mna bude (v podpatkoch) prijemy pohlad…ved uvidime :)

    Simona Fora: cena..ta aj mna prijemne potesila..som rada ze som vymalka..da-ku-jem :)

    Like

  2. Ujíždím na tvých fotkách! :) Strašně mi někoho připomínáš.. ale nemůžu si vybavit koho.. ;) nemáš v předcích nějaké cizince?? :) nevypadáš jako tipická slovenka.. ;) Měj se!

    Like

Napíš komentár