Try some stuff you don’t think you should…

 Najlepší víkend! Absolútny relax! Vydarený piatkový večer! Pečenie tých najjednoduchších ale zároveň najchutnejších cookies na svete! (viete si predstaviť lepšiu kombináciu?)

 Stále sa v myšlienkach vraciam k úžasne skvelému a neuveriteľne vtipnému predstaveniu Poľovačka na losy, na ktorom sme boli v stredu! Bolo to fakt skvelé! Celý čas smiechy!

 Môj nový milovaný náhrdelník! (keď som ho prvý raz zazrela na Terune zamilovala som sa…no a to, že som naň narazila v zľave bol osud!)

Francúzske úlovky som vám tiež ešte nepredstavila, však? Začnime zľahka! Náušnice! Claire´s som tam skoro vykúpila (a vy pražandy sa inak máte, že to je už aj u vás!), takže toto ani zďaleka nie je všetko z toho úžasného miesta!
 Milujem takéto šály. Moja zbierka sa už od minulého roka pomaly ale isto rozrastá! Tento vznikol reinkarnáciou 50centového sekáčoveho úlovku! Tá farba je skvelá!

Čo viac dodať? Asi len to, že v poslednom čase som posadnutá! Posadnutá a zamilovaná zároveň! Toto je hlavný dôvod! Ach! Milujem kapelu CHARLIE STRAIGHT! Albert a všetci sú jednoducho božskí! Počúvam to od rána do večera!
Nabudúcu sobotu majú koncert v Trenčíne! Kto ma tam vezme a prichýli k sebe? (nehláste sa všetci!)

Užívajte si! Ja mám hlavu v oblakoch!

14 thoughts on “Try some stuff you don’t think you should…

Napíš komentár