HAMLET…

V stredu sme boli v Bratislave! V Slovenskom Národnom Divadle (SND…že Lindi? ). Tak sme sa zišli všetci slušne oháknutí a mohlo sa vyraziť!
Cesta autobusom so spolužiakmi…však to poznáte…viac to asi komentovať netreba =)
A keď sme konečne dorazili (dokonca ešte s predstihom) , tak sme boli na hodinu vypustení do Eurovei. Niečo zjesť a tak…ja som to tam rýchlo obehla..ale nič ma príliš nezaujalo (až na skvelú zipsovú kolekciu v Moloku…tá sa fakt vydarila) A potom sme išli obzrieť brehy Dunaja. Fotili sme sa s mostom (ešte že nie pod mostom), pri fontáne, a tak . No to sme už boli nedočkaví a blížila sa siedma hodina. Odklopkali sme si to do divadla (ešteže to je tak blízko) a ja som sa už naozaj veľmi tešila. Odložili sme kabáty a išli sa usadiť. Rad 13.

 Samotným interiérom divadla som nebola veľmi nadšená…a aj scéna mi pripadala celkom malá . Proste som si to predstavovala o dosť inak. Ale keď sa tam objavili herci nič iné som nevnímala! HAMLET. To ste asi z názvu pochopili. Klasika. S tak povediac hviezdym obsadením. Veď Vajda, Studenková, Maštalír, Koleník, Kuxová, Hotváth, Kobielsky, Bystriansky, Hlaváček, Dančiak…..ale hlavne ROBO ROTH. Neviem či vám to meno niečo hovorí (veď ani ja som ho predtým moc nepoznala) no malo by! Je to jednoducho geniálny herec! Krásavec to práve nie je (ale dívať sme sa mohli na Koleníka) ,no ten jeho výkon to je niečo neopísateľné! Hamlet v jeho podaní bol….! Perfektný! Neskutočný! Neopísateľne úchvatný! Naozaj neviem ako sa vyjadriť…asi si budem musieť naštudovať nejaké slovíčka, pretože moja slovná zásoba na to očividne nestačí!

Už ste asi pochopili, že mne osobne sa to páčilo! Veľmi! Išla by som si to pozrieť ešte aj desaťkrát! No našli sa aj takí, ktorých to príliš nezaujalo…čo ja veľmi nepochopím, ale nevadí! Hlavné je to, že vo mne to zanechalo stopu! A dosť hlbokú! Takže ak budete mať príležitosť neváhajte! Jednoznačne odporúčam!!

No presuňme sa konečne k oblečeniu! Na túto príležitosť som zvolila kvetované šaty a MJ sako (to všetko tie ramená..milujem ho!) Jednoduché lodičky s mašličkou (ktoré v konečnom dôsledku také obyčajné vôbec nie sú…červená podrážka!), k tomu perly a modrá kabelka (stala sa témou diskusie celého autobusu…a vznikli dva tábory: absolútny odporcovia, ktorý ju pokladajú za niečo gýčové a nevkusné…a milovníci ako som ja..podľa mňa je neskutočne rozkošná..hlavne tie veľké guličky na zapínaní)! Konečne som ju vyvenčila! A musím povedať,že som bola nadmieru spokojná! So všetkým ! Cítila som sa fajn!

 Tak čo hovoríte? Čo vy a divadlo? Ja tam odteraz plánujem chodiť čo najčastejšie…normálne ma to začalo baviť!

18 thoughts on “HAMLET…

  1. Zaraďujem sa k milovníkom kabelky:) ja som bola na Čajočkách nedávno a užila som si to, lebo už dlho som chcela ísť na nejaký muzikál a dúfam, že aj do divadla sa dostanem.

    Like

  2. uuu…dakujem vam dievcence…a vidim ze fanklub psanicka sa stale rozrasta…tak sa mi to paci!! a bol zamer mat ju tam len tak..ako akcent..aby vynikla predsa…koho zaujima co ladi a co nie? =)

    Like

  3. milujem divadlo a balet ešte viac :D
    osobne som bola z nášho žilinského auparku sklamaná :D zase čo sa nepredalo do žiliny :D ale h&m na tom bolo fakt biedne :D som zvedava ci kolekcia od lanvina k nam vobec dorazi :D

    Like

  4. anonym: vravis z nasho..takze si zo Ziliny? super…a z Auparku tiez nie som velmi nadsena…jasne ze ked uz tak som si predstavovala nieco vacsie s lepsimi znackami..a to HM je vazne bieda..tak ale lepsie ako nic =) uvidime ako sa to bude vyvijat…a jasne ze Lanvin tu nebude..ten bude iba v Bratislave =)…a na balete som este nebola! hanba mi…to som v detstve ´baletila´ =) ale strasne rada by som nieco take videla!

    Like

  5. Napoleon.:Áno v novom. Videla som viac sál..typu balet a tak…ale že je aj tých na činohru viac som nevedela…a ako som už povedala, naozaj som si to predstavovala inak =)

    Lole: Tak teda ďakujem za takúto pochvalu..si ma potešila…a ja sa teším na tú tvoju mangovskú kabelku ty dospeláčka!! =) hurry up!

    Like

Napíš komentár