BEAUCOUP TROP DE TRAVAIL…

Asi tak! V poslednom čase mám strašne veľa povinností, práce a podobných vecí.
´Prázdniny ´ sú za nami…a ja som ich prežila v ´pracovnom´ nasadení ! Takže, prosím ospravedlňte moju absenciu v tomto virtuálnom svete (ach..chýbalo mi to tu..chýbali ste mi vy!)….Ale mám NOVÚ IZBU!! A neskutočne sa z nej teším! S mojim najšikovnejším ocinom som balila, vyhadzovala, triedila, maľovala, tapetovala, vŕtala, vysávala, merala, skladala nábytok a ešte robila strááášne veľa iných vecí….
A podarilo sa! Sedím v ´novom´ a som spokojná!
Keď umyjem zrkadlo a trošku to tu ešte upracem, tak budú aj fotky.
Keď všetko sa to deje tak rýchlo!
Mám kopec zážitkov!
Ďalšia ochutnávka francúzskych fotiek. Tentokrát romanticky na Seine..au .Bateau Mouche
A aby ste sa mali na čo tešiť : v stredu som bola v SND! Niečo úchvatné! Fotky sú na ceste!

15 thoughts on “BEAUCOUP TROP DE TRAVAIL…

  1. Já nevím co je SND :D :D mám se stydět ?

    Chci víc fotek z Francie a pokoje se nemůžu dočkaat. Mám trochu představu, co by se mi k tobě hodilo, tak uvidím, jestli jsem tě odhadla :D těšííím se :) a tvoje častější psaní mi chybí. Ale chápu to .. taky toho mám šíleně moc :)

    Like

  2. Simusa: Dakujem…a ja som svojej vlastnej izbe snivala odjakziva (vzdy som bola s bratom)…a az teraz nastal ten moment…je to uzasne!

    Linda: Ale rychlo sa utekaj hanbit do kuta! =) SND v preklade Slovenské Národné Divadlo, ze? A fotky isto budu…raz..z Francuzska aj z Florencie..a aj vsetko ostatne! Izba samozrejme tiez( som zvedava ci bude aspon trosku splnat tvoje predstavy =) …a vies ze aj mne to pisanie chyba…budem sa snazit ozyvat sa co najcastejsie.

    Michaela: Spust fotiek sa este len chysta…toto je take preview =)

    Like

  3. Moc se těším na fotky pokoje, protože právě teď když píšu tenhle koment, tak to u mě vypadá jako po výbuchu, protože jsem si stěhovala pokoj a zatím vůbec nevím jak si ho mám zařídit tak se těším na inspiraci.

    Like

  4. Tamara: dakujem…a ja som si vzdy myslela ze mi takyto typ nebude sediet..ale na dovolenke sa mi zapacili…vyskusala som si ich..a odvtedy su moje..takze dakujem za pochvalu!

    Nico: budem sa snazit ich poskytnut co najskor…tak uvidime =)

    Like

Napíš komentár