DID U MISS ME??

CIAO!! Áno…už som tu! Prišla som síce už v sobotu ráno, no odvtedy nie a nie sa ozvať. Teraz mám toho naozaj veľa. Škola a tak. V nedeľu zase odchádzam do Fancúzska, takže ešte pripraviť nejaký ten projekt, medzitým miliónpäťsto písomiek. Budem rada, keď to bude za mnou! Ale teším sa!

No ale určite vás zaujíma Florencia, však?? Bolo tam jednoducho perfektne!! Čo vám poviem! Milujem Taliansko! A aj Firenze je krásne mesto! No navštívila som ich oveľa viac. O tom potom =)

Úzke uličky, zeleň, sochy, bicykle a skútre…to všetko..s vôňou kávy a úžasnej zmrzilny to je dokonalé!

Už som vám hovorila, že na osemnástku mám objednanú Vespu?? A ocino súhlasil…čiže tešíím sa =) Zatiaľ som ´iba´ bicyklový štýlovec =)

No a čo to mám na sebe? Ehm…čo také si obliecť na nekonečnú cestu autobusom? U mňa to vyhrali legíny a mäkučké pohodlná mikinka..spolu so šatkou, ktorá plní úlohu deky a vankúša (počas noci…ehm…zažmúrila som oči asi tak na hodinu =) to je super kombinácia! Osvedčila sa!

Tešte sa na nával fotiek!! Spolu ich je okolo 1300..takže týrať vás tu s nimi budem určite dlhšie =)

16 thoughts on “DID U MISS ME??

  1. Chyběla! Vítej, krasotinko! Ty legíny mi hned pošli poštou, chci je. A s tou Vespou, to je jako vtip?! Přiznávám se – závidím. Sakra. A je mi jedno, jak moc je to špatná vlastnost! :D

    Like

  2. pekné legíny, cesty autobuom neznášam! máš šťastie, že si šla “iba” do Talianska, zabijak bol 32 hodín sedieť v autobuse do Grécka!..och! :)

    Like

  3. Ahojky :) díky za milej komentář…nene, chodím na obyčejnej gympl :) ale naše město pořádá každoročně soutěž v angličtině, francouzštině a němčině o jazykový pobyty :) no a mě se podařilo jeden z nich vyhrát :)

    Like

Napíš komentár