QUESTIONS??? I´M HERE FOR THAT…

TU mi môžte položiť akúkoľvek otázku od výmyslu sveta! No to či odpoviem si ešte rozmyslím =) Veď viete…záleží to na tom, čo vás zaujíma. Som naozaj zvedavá aké otázky sa tam vyskytnú…a zahajujem súťaž o tú najoriginálnejšiu! Výherca bude mať dobrý pocit…a môže dostať tak virtuálnu pusinku =* Naozaj lákavá ponuka, poviem vám…

A aby sme tu mali aj nejaký ten obrázok pridávam jedny absolútne nekvalitné (ale nie je lepšie niečo ako nič?…v tomto prípadi si nie som celkom istá =) fotky minulotýždňového outfitu.

Fotené v nažlto osvetlnej kabínke…iné terno! =) Kabátik je v skutočnosti svetlobéžový a silonky výrazne cyklaménové…také tie žiarivé!!Milujem farebné silonky!! Čím bláznivejšie, tým lepšie!! Aká som len rada, že moja maminka skladuje také poklady..taška siloniek všetkých farieb (od zvýrazňovačkovo žltej po tmavo modrú..a našli sa tam aj bodkované,pruhované či kvetované!) ma potešila riadne!
No a zvyšok je black-and-white…čo sa z fotky vyčítať dúfam dá =)
Tú sukňu milujem! Veľká mašľa a bodky…čo viac si môže človek priať?? Úžasne nízku cenu?
Táto spĺňa všetky predpoklady…je perfektná!!

mimochodom práve sme dospeli k číslu 89!! 89!! milujem to číslo!!…juchúúú…ďakujem!!!

21 thoughts on “QUESTIONS??? I´M HERE FOR THAT…

  1. Tyhle nažloutlé světla nesnáším :D Ovšem tobě to na kráse neubírá. Moc se mi líbí věci, co si motáš kolem krku, to jsou vždycky moji favoriti! :D

    Like

  2. tá sukňa je nádherná, celý outfit sa mi veľmi páči :) a tá taška siloniek by teda potešila aj mňa, mňa vždy poteší keď nájdem po mamke niečo skvelé :)

    Like

Napíš komentár