MOTIVATION

graphic myspace at Gickr.com


Hejhou!!
Sedím tu zachumlaná v teplej šatke a usŕkam horúci čaj. Modlím sa k imunitnému systému aby zabojoval. Ja predsa nemôžem byť chorá! No musím povedať, že dnešné štádium je už lepšie ako to včerajšie..tak hádam do zajtra budem fit (dúfam…)

No nechcela som vás tu zaťažovať mojou diagnózou. Ideme sa baviť o ZIME!! Brrr…už len pri vyslovení tohto slova mám zimomriavky. Viem, že tu je ešte jeseň, ktorá v podstate už začala (toho oficiálneho začatku sa dočkám ze pár dní)…no som si istá, že zima je tu (bohužiaľ) cobydup!!

Už ste asi pochopili, že neparím medzi milovníkov toho ročného obdobia…v podstate ju mám zo všetkých asi rada úplne najmenej. Ale nie je to až také strašné. Tiež sa teším z prvého snehu (síce asi tak prvých 5 minút…a ak to nie je v októbri =) a mám rada keď mi vŕzga pod nohami. K Vianociam sa mi takisto bezpodmienečne viaže tá studená biela hmota za oknom. Rada si zalyžujem (a už aj zasnowboardujem)…a taká guľovačka alebo sánkovačka občas padne naozaj vhod =)….

ALE…mne by stačila zima tak maximálne na dva týždne na Vianoce. A to taká, že by nasnežilo a bolo krásne (užila by som si všetky tie aktivity)…a sneh by potom tak rýchlo ako prišiel aj odišiel…kiežby neexistovalo to medzištádium s dvadsaťcentimetrovou vrstvou neidentifikovateľnej mokrej a špinavej hmoty na chodíkoch a cestách. Veď to je niečo otrasné…človek nevie čo si obuť a kam stúpiť.

A keď už hovoríme o obuvi…konečne sa dostávame k podstate tohto článku! Neznášam keď mi je zima…a už vôbec nie keď sú objektom pôsobenia tohto hrozného fenoménu nohy!
Už minulý rok som otestovala často zatracované ´válenky´( alebo kvázi uggs, ak chcete) a musím povedať, že pokým sa dalo som svoje svietivo červené nedala z nôh!! Naozaj. To pohodlie!! A hlavne teplo!! V treskúcej zime na nezaplatenie.

A tak akonáhle som uvidela tieto bolo rozhodnuté!! Páči sa mi farba…ale hlavne to že sú NAD KOLENÁ (už minulý rok som v jednom zahraničnom časopise videla over-the-knee uggs…a vtedy my očarili) A čo z toho vyplýva? Že budem mať nohy v teple skoro až po zadok!! No nie je to super??

Tak pre toto sa aspoň trocha teším na zimu! To je to moja motivácia!!

A čo vy?? Vy a zima?? Rozumiete si?? Tiež máte nejaké vychytávky?? A čo si vlastne myslíte o tomto type topánok??

21 thoughts on “MOTIVATION

  1. ja som si minuly rok tiez kupila dokonca dvoje(holt ked sa clovek nevie rozhodnut medzi bezovymi a cierno-sedymi:)))) a musim povedat fakt je v nich teplucko:) dokonca ked som si ich doma vyzula bolo mi zima na nohy, ake som ich mala vyhriate, o over-knee verzii som nepocula, uz sa tesim na fotky, ked nam ich predvedies:)

    Like

  2. Botičky jsou fajn, sama bych si je sice nekoupila, není to můj styl, ale kdybych je na někom viděla tak je pochválím. :)

    Jo a nesnáším zimu a skoro všechno okolo ní, jediný co je nádherna být s přáteli,plno sněhu a štěstí! :)

    Like

  3. Musím súhlasiť asi vo všetkom. Tiež som si ten torok zaobstarala už v poradí druhé tieto teplučké čižmičky a neviem si ich vynachváliť:)
    A čo sa týka zimy, u mňa je to tiež podobne. Jednodňová radosť z čerstvo napadnutého snehu.
    Ale lyžujem rada, takže som zástancom toho, že zima – áno ale len na horách:D A v meste žiadna člapkanica:/

    Like

  4. No uvažovala jsem nad nimi, nad hnědými pod kolena .. líbí se mi to jo. Jen mám obavy ze sešlapané podrážky a z toho, že budou hodně klouzat. Co si o tom myslíš ty? :)

    Like

  5. Vypadají krásně:) Akorát vypadají nahoře dost široký, jinak já zimu úplně nesnáším, vždycky jsme měli v mrazech a sněhu praxe několik hodin a mě strašně boleli všechny prsty a uši, nos a všechno ještě druhej den, jak to rozmrzalo:/

    Like

  6. presne na tento štýl som obzerala v gate a rozmýšľala, že si ich budem musieť na zimu kúpiť… :)) a čože tu nevidím? Odkiaľ, zase NY? inak toto je tá bomba? ak áno, tak to si ma prekvapila, tento praktický skvost som nečakala.. :)))
    a ja som s ročnými obdobiami dosť veľká kamarátka… :)) nemám žiadně neobľúbené, ale obľúbené sú asi všetky.. :)) každé má niečo do seba.. teraz sa teším z nastávajúcej jesene a potom zo zimi… :))

    Like

  7. Ty jsou perfektní, mám takový dojem, že je nutně potřebuji.
    Jinak pokud by se zima odporoučela do nějakého jiného časoprostoru, tak by mi to doopravdy nevadilo. Podzim mám ráda, protože tvrdím, že je to druhé jaro a protože mám důvod k nakupování nových a nových punčoch. Ale zima je ošklivá a studená a mokrá a vůbec.

    Like

Napíš komentár