A BOW

A bow. Slovo, ktoré môže znamenať aj mašlička, aj luk. A to úplne presne vystihuje to, čo vám dnes ukážem.

Jednu sobotu (táto to nebola…tak asi tá predtým..aj vy úplne strácate cez prázdniny pojem o čase?) sa na hrade Strečno konala akcia s názvom ´Umelci na hrade´. Išlo vlastne o to, že v celom areáli boli študenti umeleckej školy a tvorili- kreslili, maľovali…a návštevníci sa mohli tiež zapojiť do tejto kreatívnej činnosti. Okrem toho tam bol ešte aj kultúrny program…jednoducho na hrade to žilo!!



A keďže môj ocino bol organizátor, nesmela som tam chýbať. Počasie vyšlo úplne parádne. Tak som si mohli ešte trocha opáliť nohy a vychutnávať si to.


No ale aby sme sa vrátili k nadpisu. Bow číslo jedna je na tričku. Dostala som ho od Leonky (tej francúzskej kamošky) a som z neho hotová. Tá mašľa je obrovská a krajková! Úplne ma vysthihuje! Som mašličkofil (a tiež volánkofil a kvietkofil…)! Ešte raz stráášne pekne ďakujem Berta =) (tvoja Mustafa =)


No a bow numero due je tá ´zbraň ´čo držím v ruke! Mamina vždy chcela vyskúšať strelbu lukom, a tak sa nám naskytla výborná príležitosť. A poviem vám nie je to také jednoduché ako to vyzerá! Luk treba držať tak, lakeť hore, primeranie natiahnuť (ani veľa ani málo) a vystreliť! Dokonca som sa niekoľkokrát aj trafila do terča. Bavilo ma to!


Ja dnes odchádzam na víkendovú rallye (tie staré autá=) do Poľska. Budem sa snažiť o fotodokumentáciu, aby som vám tu mala čo ukázať. Tak si teda užívajte tento posledný prázdninový (!!! áno už je to tu!!!) víkend a leňošte ako najviac to pôjde.


Ach naozaj mám veľmi rada to triko… keď ono je také užasné! Doplnila som ho jednoduchou pruhovanou sukňou, ktorú som ulovila tiež za 1e a bolo!

Táta fotka sa mi strašne páči!



18 thoughts on “A BOW

  1. opravdu neuvěřitelné.. :) na jednu stranu škoda, že to tak také vnímáš..ale jinak jsem ráda, že v tom nejsem sama :)

    (a ještě doplním, že máš super tričko.. a halvně se mi líbí tvoje kabelka!! :))

    Like

Napíš komentár