UNE JOURNÉE CHOUETTE


Presne taký bol môj utorok! Chouette! Strávený vo výbornej spoločnosti mojej francúzskej kamošky Leonky v Liptovskom Mikuláši.
Povodila ma po celom meste.
Ukázala mi super sekáč, ktorý som skoro vykúpila. Veď v utorok majú všetko za 90 centov!! S úlovkami sa vám ešte určite pochválim. ( A to podľa jej slov bol tovar v ten deň celkom slabý a bolo ho málo…no chcela by som vidieť takú ´dobrú´dávku )Musím to pekne pofotiť a budete sa môcť kochať aj vy.


Mali sme zmrzlinu a skoro sme sa okúpali vo fontáne.
Prešli sme všetky možné aj nemožné obchody, ktoré boli po ruke a skonštatovali že všade je to drahé ( no 90 centov to nebolo ani z ďaleka =)
Stihli sme sa aj pohojdať a ja som prišla na to, že som sa nehojdala už poriadne dávno…ale je to strašne krásny pocit (to hojdanie)!!


Bola mi ukázaná krásne posprejovaná stena, ktorú sme hneď využili na fotenie.
Musím povedať, že takýto donut s príslušenstvom =) by sa mi páčil aj v izbe =)



No a na fotkách môžte vidieť jeden z úlovkov. Je to síce z iného sekáča (nie z toho kde je vštko za 90 centov) Táto krásna blúzička stála 95 centov.

Mali sme sa ísť pozrieť ešte niekde na druhú stranu mesta, no zistili sme, že kým príde autobus máme ešte nejakých 15 minút čas. Tak sme sa vybrali ešte niečo kuknúť. Najskôr sme vbehli do Kenvela, kde sme skonštatovali že nemajú absolútne nič, no chceli sme zabiť čas tak sme obzerali a obzerali. Potom sme z neho vybehli a hneď oproti bol sekáč. Tak sme sa rozhodli, že nakúkneme aj tam. Leonka si tam našla top za 1e (ten čo má na fotke) Kým ho skúšala, ja som ešte hľadala niečo pre seba, no márne. Tak sme sa vydali ku pokladni a tam som ju zazrela! Blúzočka visela na stene a hneď ma upútala svojim vzorom! Rýchlo som ju vyskúšala (už sme mali naozaj málo času ) a povedala som že beriem! Mysleli sme, že ten autobus už nemôžeme stihnúť, no na zastávku sme na počudovanie dorazili úplne presne =) Tam sme si ešte obzerali naše úlovky a ja som prišla na to že to, čo som si kúpila je na 7-8rokov. Asi nejaké šaty alebo tunička. No čo…mám je ale peknú blúzičku!!



Píšem vám celkom v rýchlosti, lebo teraz letím ešte na jednu vernisáž (fotky dúfam budú…dodám neskôr) a potom večer do mesta na Stredoveký deň. Má tam byť upaľovanie čarodejnice v priamom prenose a podobné aktivity! Som naozaj zvedavá!


Odteraz sa snažím pridávať články pravidelnejšie. Dúfam že budete mať radosť aspoň takú ako mám ja. Teší ma vaša priazeň!! Majte sa fajn!!

16 thoughts on “UNE JOURNÉE CHOUETTE

  1. Veľmi Ti to pristane, ešte sa mi nestalo, že by si sa mi na nejakej fotke nepáčila, si sympatické dievča a máš úplne skvelú postavu a tiež úžasný cit pre módu:) Len tak ďalej!:)

    Like

  2. dakujem vam slecny….som strasne rada ze sa vam to paci…

    anonym: podla mna ho najdes velmi lahko…je celkom novy a ked sa popytas tak trafis…drzim palce…stoji to za to =)

    Erzeb: ne t´inquiete pas!! =)

    Like

Napíš komentár