I FEEL SO BLAIR WALDORF-ARY…

Naozaj som si v tomto pripadala trošku ako Blair. Viem, že je to jedno veľké cliché, ale aspoň na chvíľku ma v tom môžte nechať :)

Takto som vyrazila v pondelok s kamoškou von. Strávili sme spolu skvelý deň. Prechádzky po meste, zmrzlina, sedkanie na námestí, rozoberanie všetkých možných aj nemožných tém, varenie, nakupovanie…Prázdniny ako sa patrí! V dobrej spoločnosti je to naozaj jednoduché.

Aj vám sa stáva, že sa zobudíte a máte vyslovene chuť na nejaký kúsok z vášho šatníka, ktorý si v ten deň proste musíte obliecť? Tak to bol presne prípad tejto blúzičky. Hneď ráno som vedela, že sa to bude celé niesť v duchu kvietkov a volánikov.

Doplnila som ju jednoduchou čiernou sukňou (ktorá je mimochodom ešte z čias maminkinej mladosti…a je proste úžasná!) a bolo to! Nič viac, nič menej…no hlavné je , že ja som bola spokojná! Nadmieru!


A musím povedať, že aj to zapôsobilo aj na moje okolie. Nehovorím, že je to nejaká špecialita :) ale cítila som sa fajn a ohlasy boli viac než milé a lichotivé. A to mi vždy vyčarí úsmev na tvári.



26 thoughts on “I FEEL SO BLAIR WALDORF-ARY…

  1. jéééj velmi ti to ide takýto elegantný štýl :)krásna :)a tá sukna je super,pekná,obyčajná a užasný strih…pred nedávnom som našla doma pri upratovaní veeela látiek a rozhodla som sa že zajdem za krajčírkou,nech vykúzli nejaké sukne :)len som dlho rozmýšlala nad strihom..a ako tak vidím tvoje super fotky tak bude to taký nejaký strih :)postavu máme podobnu takže myslím že sedieť mi ten strih bude :) ešte možem jednu otázku neodmerala by si mi kolko cm má na dlžku tá tvoja sukna? :)dakujem za inšpiráciu :)…Dena

    Like

  2. vidim ze bluzicka je celkom popularna…ale ved je krasna tak sa necudujem =) ja som ju uchmatla v zlave za 2,95e a som nadmieru spokojna..

    no a dakujem za pochvaly…aj outfitu aj postavy (a chceli ste to vediet tak teda mam nieco tesne k 170cm..cize okolo 168-9…a asi 49kg – nemame doma vahu tak len orientacne..ale dufam ze je to stale tak…moja uz celkom dlhodoba vaha)

    je mi potesenim inspirovat vas…ved castokrat sa aj ja inspirujem vasimi outfitmi…tak je super ze sa takto ovlyvnujeme navzajom =)

    no a Denadakujem ti za pochvalu..musim povedat ze ta sukna je naozaj uzasna…a podla mna je to tiez velmi prakticky kusok cize mozem iba odporucat…presnu dlzku ti este dodam =)

    Like

  3. si krásna :) a pekne opálená :) Ale máš bojovú úlohu nájsť si dvorného fotografa. Tento blog by si zaslúžil krajšie fotky jeho majiteľky :)
    janka

    Like

  4. janka: cista pravda….a bojova uloha to je doslova…ale asi to bude na mamci..jej to pekne vyklopim co a ako…lookbook uz pozna tak sa bude ucit zachytit ma aby som sa vam mohla ukazat =) a dakujem za pochvalu…no a uz som aj vybledla cize to opalenie bolo aj lepsie..

    thank you =)

    Like

  5. dakujem za komplimenty!!! …a mavam chvilky ked sa chcem naozaj citit ako B. =) ..

    evie: ja mam suknicku vyhrabanu z utrob maminej skrinze z jej mladosti..ale podla nieco na ten sposob urcite zozenies aj teraz..klasika =)

    Like

Napíš komentár